Folderhouders voor buiten - De makelaar

29 september 2015

Tegenwoordig worden alle huizen die te koop staan of komen te staan voorzien van te koop borden. Een te koop bord geeft namelijk een attentiewaarde aan de woningen. Om een attentiewaarde te geven aan een woning worden er veel verschillende middelen ingezet. Al deze vormen van presentatie worden gebruikt onder de term buitenreclame.

Om ervoor te zorgen dat een woning opvalt tussen het enorme aanbod van tegenwoordig is moeilijk, Maar met de juiste middelen kun je je zeker onderscheiden. Een goed design te koop bord of een goede advertentie online werkt natuurlijk heel goed. Maar onderscheidend van al het overige aanbod is lastig.

visitekaarthouder voor buiten Visitekaarthouder voor buiten op makelaarsbord

Daar hebben we wat op gevonden; de nieuw opkomende trend: grab a card! Folderhouders en visitekaarthouders speciaal gemaakt voor buiten. Je hangt simpelweg het tekoop-bord op, en plakt onze visitekaarthouder met deksel op het bord. En er staat een mooi bord met contactgegevens die je mee kunt nemen zodat je de potentiële kopers de contactgegevens niet snel zullen vergeten!

Of wat dacht je van onze folderhouders 1/3A4 voor buiten? Je maakt schitterende foto's van het huis zowel van binnen als van buiten. Plaatst deze bij het te koopbord aan straat en je het een prachtige marketingcampagne voor het huis. Iedereen loopt namelijk eerst langs voor je de makelaar belt.......

Dus ben je op zoek naar een mogelijkheid om iedereen snel en goed te benaderen als makelaar? Wil je graag alle kansen benutten als de potentiële geïnteresseerden langs komen? Probeer het en je zult versteld staan van het resultaat!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2288 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen