L-standaards creatief hergebruiken

05-01-2016

Wij van Displaysenzo staan graag open voor de creatieve verschillende presentatievormen. Zo hebben we laatst een ontzettend leuke en creatieve oplossing voor de l-standaards voorbij zien komen. En wat denken jullie, wordt dit de trend van 2016? Als het aan ons ligt wel!!

Om een succesvolle campagne te verspreiden zijn er een aantal belangrijke maatstaven die je in acht zult moeten nemen om deze tot een succes te maken. Een heel belangrijke onderscheidende factor is opvallen. Indien je graag, net als veel anderen, wilt opvallen zul je ervoor moeten zorgen dat je iets verrassend doet. Doe niet hetzelfde als alle bedrijven, maar probeer iets te doen dat niet verwacht wordt.

Een van onze klanten kwam met een foto van zijn l-standaards voorbij. Het idee erachter is eigenlijk vrij simpel, draai hem eens om......

L-standaard op zijn kop L-standaard op zijn kop

Het creëert een speels resultaat dat iedereen wel weet te waarderen!! En dankzij het onderscheidende vermogen ben jij met jou campagne een echte topper!! Ik zeg probeer het eens, je staat versteld van het leuke resultaat.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen