Liggend of staande presentatie?

13 juli 2015

In het assortiment van displaysenzo.nl zijn veel verschillende termen terug te vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn liggende en staande presentaties. Maar wat is nu eigenlijk het verschil hierin?

Alle displays en folderhouders uit ons assortiment zijn gebaseerd op de meest voorkomende papierformaten. Mocht je meer informatie willen over de meest voorkomende afmetingen neem dan eens een kijkje in onze tabel. Buiten het feit dat je voor iedere folder een andere afmeting kunt gebruiken, wordt er ook nog eens op verschillende manieren afgedrukt.

Over het algemeen wordt er een onderscheid gemaakt tussen twee soorten bedrukkingen. Aan de ene kant heb je folders die liggend, ofwel landscape, bedrukt worden.  Aan de andere kant zijn er borchures die staand, ofwel portrait, bedrukt worden.

Bij het shoppen naar de juiste folderhouder of standaard is het erg belangrijk dat je de bedrukking in de gaten houdt. Want een liggende folder A5 past qua maat wel in een staande folderhouder A5.... maar de boodschap zal dan veel minder tot zijn recht komen!! Dit is zonde aangezien er heel veel werk gestoken wordt in het ontwerpen en bedenken van de folders!

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen