Succesvolle beurs met brochurehouders

21 januari 2016

Het belangrijkste op een beurs is de kans om veel nieuwe en interessante prospects te leren kennen. Ideaal om  nieuwe kansen te creëren. Maar hoe trek je hun aandacht en sleep je de prospects als nieuwe klant binnen?

Het belangrijkste is om nieuwe doelstellingen op te zetten voor de beurs. Iedereen uit jullie team wilt immers weten waarvoor ze naar de beurs gaan, zodat ze kunnen bepalen of de doelen behaald zijn. Deze doelstelling is belangrijk aangezien het een beursresultaat meetbaar kan maken.

Op een beurs zullen er verschillende soorten prospects aanwezig zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de oriënterende prospect; iemand die op zoek is naar informatie voor de behoeftes van hun zaak of onderneming. Vaak trigger je deze potentiële klanten door ze iets nieuws, belangrijks of onderscheidend te laten zien.

Hoe kun je je op zo een beurs nou onderscheiden van je concollega's? Denk na over de mantra publiek trekt publiek!! Ofwel als er een aantal prospects bij uw stand staan, zal dit automatisch de aandacht trekken van de andere passanten! Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld muziek/geluid toe te voegen, wat zorgt voor entertainment. Dit maakt iedereen nieuwsgierig naar jou plan. Ook werkt een leuke openingszin met een presentje erg aantrekkelijk. Wat dacht je van het geven van een netje chocolademunten, want als ze bij jou klant worden zullen ze veel besparen.  Het is wel belangrijk hierbij dat je de ontvanger doelgericht aanspreekt hierbij om de eventuele sampleshoppers te vermijden.

Speciaal voor het aanspreken en aankleden van nieuwe potentiële klanten hebben we een ontzettend ruim assortiment aan brochurehouders toegevoegd. U kunt ze het beste eens goed bekijken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook onze samenwerking met Acryflex BV zorg voor talloze mogelijkheden om uw stand te onderscheiden van alle andere stands. Zo hebben we al diverse spellen gecreëerd met behulp van onze glashelder acrylaat vazen. En hebben inmiddels al verschillende ondernemers onze kappen en kubussen van helder acrylaat besteld om de producten sjiek te kunnen presenteren.

Maar wat dacht u van lasergesneden figuren? U vraagt wij draaien, of het nu gaat om letters, cijfers of leuke figuren/logo's wij kunnen alles aanleveren in verschillende materialen, diktes en kleuren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij komen graag eens bij u langs om alles te bespreken en kennis te maken met u. Bel naar 0164-235950 of neem contact op via de mail naar info@acryflex.nl en wij helpen u graag verder.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2288 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen