Vloerstandaard of brochurehouder?

21 december 2016

Wilt u graag in uw beurs, evenement of winkel stijlvol een of meerdere (prijs)kaart tonen, dan is een vloerstandaard of een brochurehouder wellicht iets voor u. Maar welke variant kunt u nu het beste kiezen? Wij helpen u graag met uw keuze.

Vaak worden er in winkels, beurzen of evenementen gebruik gemaakt van flyers of folders. Deze folders zie je vaak op tafel liggen of ze worden uitgedeeld door een medewerk(st)er.  Hiermee hopen ze dat potentiele klanten folders mee naar huis of het werk nemen. Maar vaak kan dit netter gepresenteerd worden, waarom maak je dan geen gebruik van de displays die aangeboden worden speciaal voor een presentatie op de vloer?

Het belangrijkste om te weten bij aanschaf van een vloer display, is dat er een groot verschil is tussen het tonen van 1 folder/flyer of meerdere. Zo hebben we dus een onderscheid tussen een brochurehouder en een vloerstandaard. De brochurehouder is gemaakt om meerdere folders in te presenteren. De vloerstandaard daarentegen is geschikt voor het presenteren van 1 kaart. Hierin zijn natuurlijk nog diverse modellen, maten en varianten in te verkrijgbaar.

Inklapbare brochurehouder Inklapbare brochurehouder

 

Verstelbare vloerstandaard A3 Verstelbare vloerstandaard A3

Zo hebben we speciaal voor een beurs inklapbare brochurehouders en folderrekken, verkrijgbaar in de maten A4 en A3. In de vloerstandaards hebben we in hoogte te verstellen vloerstandaards, verkrijgbaar in de maten A3 en A4.

Dus neem een kijkje op onze website en test ze eens uit. En je zult merken dat ze niet alleen handig en efficient zullen blijken, maar zelfs als een echte klantentrekker.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen