Zelfklevende wissellijsten

Bent u op zoek naar een kaarthouder of hoes om uw kaart of flyer te presenteren? Dan moet u echt eens een kijkje nemen bij onze zelfklevende wissellijsten. U kunt ze zelfs gebruiken zonder boor of schroefgaten.

U kent het wel; u wilt graag een kaart presenteren in uw zaak, maar er moet altijd weer geboord worden. Dat is toch niet handig? De volgende optie zou zijn kies voor een kaarthouder met dubbelzijdige tape of foam tape. Dit laat vaak plak achter en staat toch niet zo sjiek als we altijd hoopten. Wat kun je dan nog doen?

Zelfklevende wissellijsten Zelfklevende wissellijsten

Wij introduceren u maar al te graag bij Displaysenzo.nl  onze zelfklevende wissellijsten. Ideaal om te gebruiken voor gladde oppervlaktes en glas. U plakt heel gemakkelijk de houders op het oppervlakte en dankzij een hanige magneetstrip kunt u uw boodschap tussen het kader presenteren. Ze zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren.  En er is voor ieder wat wils.

De houders zijn herpositioneerbaar en dankzij de leuke kleuren te combineren in bijvoorbeeld uw huisstijl. Ik bedoel waarom zou u nog kiezen voor de plakbandjes als deze stijlvolle optie beschikbaar is voor u. Twijfel niet al te lang en laat zien hoe uw zaak er tot in de puntjes verzorgd uit ziet.

Zelfklevende wissellijst note Zelfklevende wissellijst

Speciaal voor degene die werken met aftekenlijsten, zoals bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf, hebben wij ook een zelfklevende wissellijst note in ons assortiment opgenomen. Deze wissellijst is voorzien van een penhouder en heeft in het midden geen kader zodat u meteen kunt schrijven op uw lijsten. Handig netjes en verzorgd zeg nou zelf.

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen