Deze wissellijsten zijn dankzij de plakstrip gemakkelijk te plaatsen. Ook geschikt voor op ramen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Zelfklevende wisselijst A4

  Zelfklevende wissellijst A4

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A4 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A4 ZwartZelfklevende wissellijst A4 ZilverZelfklevende wissellijst A4 WitZelfklevende wissellijst A4 RoodZelfklevende wissellijst A4 GroenZelfklevende wissellijst A4 BlauwZelfklevende wissellijst A4 Goud
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 6,81 Incl. BTW € 8,24

  Meer informatie

 2. Zelfklevende wisselijst A3

  Zelfklevende wissellijst A3

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A3 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A3 ZwartZelfklevende wissellijst A3 ZilverZelfklevende wissellijst A3 GroenZelfklevende wissellijst A3 BlauwZelfklevende wissellijst A3 RoodZelfklevende wissellijst A3 Oranje
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 11,73 Incl. BTW € 14,19

  Meer informatie

 3. Zelfklevende wisselijst A5

  Zelfklevende wissellijst A5

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A5 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A5 ZilverZelfklevende wissellijst A5 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 5,48 Incl. BTW € 6,63

  Meer informatie

 4. Zelfklevende wisselijst A1

  Zelfklevende wissellijst A1

  Met de zelfklevende wissellijst kunnen documenten snel en makkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A1 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A1 ZilverZelfklevende wissellijst A1 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 36,33 Incl. BTW € 43,96

  Meer informatie

 5. Zelfklevende wisselijst A2

  Zelfklevende wissellijst A2

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A2 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A2 ZilverZelfklevende wissellijst A2 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 30,73 Incl. BTW € 37,18

  Meer informatie

 6. Zelfklevende wisselijst A6

  Zelfklevende wissellijst A6

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A6 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A6 ZilverZelfklevende wissellijst A6 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 4,17 Incl. BTW € 5,05

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2665 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen