FOLDERHOUDERS: PRAKTISCH EN STIJLVOL

Displaysenzo is een specialist als het gaat om folderhouders. We produceren folderhouders in alle soorten, maten, vormen en kleuren. U kunt uw folderdisplay bovendien naar wens laten personaliseren met uw logo of naam. Vindt u niet exact waarnaar u op zoek bent? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Wij verzorgen alle productie in eigen huis en kunnen daarom ook maatwerk leveren.

Alle soorten en maten folderhouders

Bij Displaysenzo vindt u folderhouders in allerlei maten en uitvoeringen. Een luxe folderhouder is bijvoorbeeld geschikt voor presentatie van drukwerk op uw tafel of balie. Een folderdisplay is met één of met meerdere vakken verkrijgbaar en ze kunnen dankzij het mes-en-groef-principe heel eenvoudig met elkaar worden verbonden. Voor visitekaartjes zijn er uitvoeringen met een extra vak zodat u uw visitekaartje samen met een folder kunt aanbieden. Op deze manier lijkt uw bureau, tafel of balie altijd professioneel en netjes opgeruimd. Losslingerende papieren zijn verleden tijd dankzij een folderstandaard van Displaysenzo.

Onze folderhouders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De artikelen gaan van 1/3e A4 tot A6 formaat. Het is echter ook mogelijk om folderhouders op maat te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op. Hiervoor kunt u een e-mail sturen of even bellen naar: +31 164 258 915.

Stevige folderstandaard

Bij elke folderstandaard is de binnenkant van de bodem geribbeld, dit zorgt voor meer ondersteuning voor uw drukwerk. Op deze manier blijft uw folder altijd stabiel staan, zonder te verschuiven. De achterkant van het folderdisplay is gebogen. Hiermee wordt voorkomen dat uw papieren omknikken. Bovendien zorgt dit er ook voor dat het pakken van de folders uit het folderdisplay makkelijk is. Daarnaast zijn alle folderhouders vervaardigd van stevig acrylaat en zien ze er ook nog eens luxe uit. Dat is de beste manier om uw potentiële klanten uit te nodigen om een folder mee naar huis te nemen.

Helder folderdisplay van kunststof

Al onze folderhouders worden gemaakt van glashelder acrylaat. Dit maakt ze licht van gewicht, maar toch heel sterk en stabiel. Zoals u ziet zijn deze kunststof folderhouders ook verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren. Ze zullen dus altijd passen bij uw huisstijl, product of reclamecampagne. U kunt ze zelfs laten bedrukken. Neem voor alle informatie hierover contact met ons op.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen