Kliklijst A2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A2

  Kliklijst A2 Basic | 25mm

  Kliklijst om zowel staande als liggende A2 formaat posters mee te kunnen presenteren. De profielen zijn verstek gezaagd en geproduceerd uit aluminium. Hierachter zitten 4 boorgaten waarmee je de wissellijsten kunt ophangen! Schroeven en pluggen zitten inbegrepen bij de kliklijsten.

  Meer info

  Van € 16,50

  Special Price Excl. BTW € 9,95 Incl. BTW € 12,04

  Vanaf € 11,12

  Meer informatie

 2. Kliklijst A2 zwart

  Kliklijst Zwart A2 | 25mm

  Kliklijst om zowel staande als liggende A2 formaat posters mee te kunnen presenteren. De profielen zijn verstek gezaagd en geprodcueerd uit aluminium voorzien van een mooie zwarte kleur. Hierachter zitten 4 boorgaten waarmee je de wissellijsten kunt ophangen! Schroeven en pluggen zitten inbegrepen bij de kliklijsten.

  Meer info

  Van € 14,94

  Special Price Excl. BTW € 10,95 Incl. BTW € 13,25

  Meer informatie

 3. Kliklijst A2 wit

  Kliklijst Wit A2 | 25mm

  Kliklijst in de kleur wit, om zowel staande als liggende A2 formaat posters mee te kunnen presenteren. De profielen zijn verstek gezaagd en geprodcueerd uit aluminium. Hierachter zitten 4 boorgaten waarmee je de wissellijst kunt ophangen! Schroeven en pluggen zitten inbegrepen bij de kliklijsten.

  Meer info
  Excl. BTW € 16,45 Incl. BTW € 19,90 Vanaf € 18,91

  Meer informatie

 4. Kliklijst Raam A2 | 25mm

  Kliklijst Raam A2 | 25mm

  Kliklijst Raam A2 | 25mm, kliklijst speciaal gemaakt voor bevestiging op het raam of gladde ondergronden zoals bijvoorbeeld een deur. Bij gebruikt op het raam kan er een twee zijden iets gepresenteerd worden. De lijst is voorzien van dubbelzijdige tape voor de bevestiging. Met aan 1 kant de kliklijst en aan de andere kant de sierlijst heb je een mooi strak geheel.

  Meer info
  Excl. BTW € 25,50 Incl. BTW € 30,86

  Meer informatie

 5. Kliklijst Dubbelzijdig A2 | 25mm

  Kliklijst Dubbelzijdig A2 | 25mm

  De Kliklijst Dubbelzijdig A2 bestaat uit twee tegen elkaar gemonteerde kliklijsten. Hierdoor kan je aan beide kanten van de kliklijst iets presenteren. Met de optionele ophang set (niet inbegrepen) kan je de kliklijsten gemakkelijk ophangen. Door de antireflex folie is je poster altijd goed te zien.  

  Meer info
  Excl. BTW € 39,95 Incl. BTW € 48,34

  Meer informatie

 6. Kliklijst A2 "Safety" | 25mm

  Kliklijst A2 "Safety" | 25mm

  De Safety kliklijsten open je alleen met de daarvoor bedoelde raamopener. Door dat er moeilijk grip te krijgen is op het frame en de hierin gebruikte veren extra sterk zijn is het bijna niet mogelijk deze met de hand te openen. Op deze manier kunnen de kliklijsten niet zomaar worden geopend. De Kliklijst A2 "Safety" kan zowel portrait als landscape worden opgehangen. De lijst is voorzien van een antireflex voorzetfolie. 

  Meer info
  Excl. BTW € 22,50 Incl. BTW € 27,23

  Meer informatie

 7. Kliklijst A2 15mm

  Kliklijst A2 "Small" | 15mm

  De Kliklijst A2 "Small" | 15mm is een smalle lijst van slechts 15mm, onder de kliklijsten is dit de smalste variant. Met de mee geleverde ophangmaterialen kan je hem zowel landscape als portret ophangen. De meegeleverde voorzet folie in antireflex beschermt je poster. 

  Meer info
  Excl. BTW € 16,72 Incl. BTW € 20,23

  Meer informatie

 8. Kliklijst A2 | 20mm

  Kliklijst A2 | 20mm

  Het slanke 20mm frame van de Kliklijst A2 | 20mm zorgt voor een strakke moderne uitstraling. Gemakkelijk klik je het frame open plaats je een poster en snap je hem weer dicht. Voor je poster plaats je de meegeleverde voorzetfolie zodat deze goed beschermd blijft. De kliklijst kan zowel portret als landscape worden opgehangen met de meegeleverde ophangmaterialen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 18,06 Incl. BTW € 21,85

  Meer informatie

 9. Kliklijst A2 | 32mm

  Kliklijst A2 | 32mm

  De Kliklijst A2 | 32mm is voorzien van een extra breed 32mm frame. Dit zorgt voor meer stevigheid en een robuust uiterlijk. De kliklijst is voorbereid om opgehangen te worden met de meegeleverde schroeven en pluggen. In de kliklijst zit een antireflex voorzetfolie dat ervoor zorgt dat de poster goed blijft zitten en beschermd wordt. De kliklijst kan zowel portrait als landscape worden gebruikt. 

  Meer info
  Excl. BTW € 16,40 Incl. BTW € 19,84

  Meer informatie

 10. Kliklijst Lockable A2 | 32mm

  Kliklijst Lockable A2 | 32mm

  Doormiddel van een inbusslot is ervoor gezorgd dat je de Kliklijst Lockable A2 | 32mm niet zomaar opent. De lijst is voorzien van verborgen wandmontage punten en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dankzij de meegeleverde voorzetfolie kan de poster niet gewisseld worden zonder het slot te openen. Perfect voor plekken met minder toezicht. Ook verkrijgbaar in een waterdichte variant.

  Meer info
  Excl. BTW € 28,82 Incl. BTW € 34,87

  Meer informatie

 11. Kliklijst A2 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A2 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. Het klikkader is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A2. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info
  Excl. BTW € 30,99 Incl. BTW € 37,50

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2671 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen