KAARTHOUDERS

Displaysenzo is een van de grootste producenten van kaarthouders. We produceren ze zelf uit helder plexiglas in alle soorten, maten, vormen en kleuren. Staat uw gewenste maat er niet tussen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag verder! De kaarthouders kunnen ook naar wens gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een eigen logo. Dit doen we door middel van een bedrukkking of sticker. 

Kaarthouders op maat

De kaarthouders van Displaysenzo zijn in standaardmaten verkrijgbaar. Voor zowel staande als liggende presentatie is er een kaarthouder A4, A5, A6, A7, A6 of A3 beschikbaar. Zoekt u een afwijkend formaat? Neem dan contact met ons op. In onze eigen fabriek kunnen we altijd een plexiglas kaarthouder op maat maken.

Verschillende soorten kaarthouders

Uw boodschap kan op verschillende manieren tentoon gesteld worden. Met een kaarthouder van Displaysenzo gebeurt dit altijd op een nette en professionele manier. Er zijn liggende en staande houders verkrijgbaar. Voor elke boodschap vindt u dus een passende presentatie. Onze kaarthouders zijn gemaakt van stevig acrylaat, wat zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast geeft het materiaal een luxe uitstraling.

Wand en Raam houders

Tegenwoordig gebruiken veel bedrijven raampresentatie (ook wel wandpresentatie genoemd). Raampresentatie is een voordelige en efficiënte manier voor het presenteren van uw reclame of ander drukwerk. Displaysenzo heeft verschillende kaarthouders die u aan het raam of op een glad oppervlak kunt bevestigen. U kunt ervoor kiezen de kaarthouders met dubbelzijdige tape of foam te bevestigen. Deze bevestigingsmaterialen zijn toe te voegen via het winkelmandje. Bij de wandkaarthouders staand of liggend kunt u ervoor kiezen deze te bevestigen met schroeven of speciale hangers/kabels.

Het voordeel van raam- of wandhouders is dat ze u niet in de weg staan. Ze kunnen niet omgestoten worden en zijn altijd op dezelfde plaats aanwezig. Het bespaart ruimte op de balie of in de etalage doordat de houders aan het raam of aan de muur bevestigd zijn. Op deze manier maakt u van een ruimte die normaal niet benut wordt een bruikbare plaats voor de presentatie. 

Plexiglas kaarthouder voor op tafel of de balie

Wilt u bij de kasse nog een extra aanbieding presenteren? Dan kunt u daar een kaarthouder neerzetten. Een L- of T-standaard staan dankzij de voet altijd stabiel. De standaarden zijn ook met een folderbakje verkrijgbaar. Zo kunnen klanten een bijbehordende kortingskaart meenemen. Ook in de horeca zijn de kaarthouders goed te gebruiken om uw menukaart op de tafels te presenteren. Volop mogelijkheden dus om een plexiglas kaarthouder te gebruiken. Bestel ze nu online!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen