Voorzetfolie voor uw kliklijst

Een kliklijst is een ideale manier om posters te presenteren en het is ook nog eens een duurzaam systeem. Het gaat zo lang mee tot uw folie, de voorzetfolie, niet meer mooi is of toe is aan vervanging. Op dat moment kunt u de voorzetfolie vervangen met een nieuwe. Plaats de nieuwe folie simpelweg in uw kliklijst en deze zal er weer zo goed als nieuw uitzien. 

 

Lijst  Foto-tabel 

 1. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A0

  Kliklijst voorzetfolie A0

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A0 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,95 Incl. BTW € 19,30 Vanaf € 17,48

  Meer informatie

 2. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A1

  Kliklijst voorzetfolie A1

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A1 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,95 Incl. BTW € 15,67 Vanaf € 13,31

  Meer informatie

 3. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A2

  Kliklijst voorzetfolie A2

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A2 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,95 Incl. BTW € 12,04 Vanaf € 9,63

  Meer informatie

 4. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A3

  Kliklijst voorzetfolie A3

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A3 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,99 Incl. BTW € 3,62

  Meer informatie

 5. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A4

  Kliklijst voorzetfolie A4

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A4 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,99 Incl. BTW € 2,41

  Meer informatie

 6. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A5

  Kliklijst voorzetfolie A5

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A5 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,49 Incl. BTW € 1,80

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2671 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen