MAGNETISCHE KAARTHOUDERS

 • Acrylaat blokken zijn geschikt voor een 2 zijdige presentatie
 • Acrylaat blokken zijn geschikt voor staande en liggende presentaties
 • Voorzien van magneten
 • Luxe standaards zijn geschikt voor 1 zijdige presentatie
 • Luxe standaards geschikt voor liggende kaartformaten

Lijst  Foto-tabel 

 1. Magnetische kaarthouder A6

  Luxe magnetische standaard A6

  Bent u op zoek naar een design standaard? Dan bent u bij de luxe standaards van displaysenzo aan het juiste adres! U klikt de voorste lijst eenvoudig d.m.v. magneten los van de achterzijde en stopt uw uiting in de standaard en klikt vervolgens de voorzijde er weer op! Met een prachtig en luxer resultaat. Geschikt voor liggende A6 presentatie!

  Meer info
  Excl. BTW € 4,00 Incl. BTW € 4,84

 2. Magnetische t standaard A5 staand

  Magnetische t standaard A5 staand

  Een magnetische t standaard voor de 2 zijdige presentatie van een A5 staand formaat folder, flyer of prijskaart. De kaarthouder bestaat uit twee acrylaat platen die dankzij 4 sterke magneten naar elkaar getrokken worden. Een van de twee kaarthouders zit vastgelijmd aan de voet, de andere zijde kun je voor het verwisselen van uw kaart eraf halen. Dankzij de brede voet is deze t vormige kaarthouder uitermate geschikt voor een tafel of balie presentatie.

  Meer info

  Van € 12,71

  Special Price Excl. BTW € 9,14 Incl. BTW € 11,06

 3. Magnetische t standaard A4 staand

  Magnetische t standaard A4 staand

  Een magnetische t standaard voor de 2 zijdige presentatie van een A4 staand formaat folder, flyer of prijskaart. De kaarthouder bestaat uit twee acrylaat platen die dankzij 4 sterke magneten naar elkaar getrokken worden. Een van de twee kaarthouders zit vastgelijmd aan de voet, de andere zijde kun je voor het verwisselen van uw kaart eraf halen. Dankzij de brede voet is deze t vormige kaarthouder uitermate geschikt voor een tafel of balie presentatie.

  Meer info

  Van € 18,76

  Special Price Excl. BTW € 13,30 Incl. BTW € 16,09

 4. Magnetische t standaard 1/3 A4 staand

  Magnetische t standaard 1/3 A4 staand

  Een magnetische t standaard voor de 2 zijdige presentatie van een 1/3A4 staand formaat folder, flyer of prijskaart. De kaarthouder bestaat uit twee acrylaat platen die dankzij 4 sterke magneten naar elkaar getrokken worden. Een van de twee kaarthouders zit vastgelijmd aan de voet, de andere zijde kun je voor het verwisselen van uw kaart eraf halen. Dankzij de brede voet is deze t vormige kaarthouder uitermate geschikt voor een tafel of balie presentatie.

  Meer info

  Van € 10,83

  Special Price Excl. BTW € 7,80 Incl. BTW € 9,44

 5. Magnetische kaarthouder A5

  Luxe magnetische standaard A5

  Nu in ons assotiment een luxe standaard uitermate geschikt voor het presenteren van een liggende A5 uiting. U klikt d.m.v. een magneet de twee lijsten van elkaar af en stopt uw uiting ertussen. Dankzij de sterke magneten is deze gemakkelijk weer aan elkaar te bevestigen.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,75 Incl. BTW € 9,38

 6. Magnetische kaarthouder A4

  Luxe magnetische standaard A4

  Bent u op zoek naar een design standaard? Dan bent u bij de luxe standaards van displaysenzo aan het juiste adres! U klikt de voorste lijst eenvoudig d.m.v. magneten los van de achterzijde en stopt uw uiting in de standaard en klikt vervolgens de voorzijde er weer op! Met een prachtig en luxer resultaat. Geschikt voor liggende A4 presentatie!

  Meer info
  Excl. BTW € 12,00 Incl. BTW € 14,52

 7. Magnetische acrylaat visitekaarthouder 30 mm

  Magnetische visitekaarthouder

  Een visitekaarthouder met een echte desinuitstraling. Ideaal om te plaatsen op uw balie of bureau. Twee zijden van elk circa 15 mm met in iedere hoek sterke magneten die samen een blok van 30 mm acrylaat vormen. U plaatst er heel gemakkelijk uw visitekaartje in en het resultaat is echt een prachtige en unieke presentatie!

  Meer info
  Excl. BTW € 6,50 Incl. BTW € 7,87

  Niet in voorraad

 8. Magnetische acrylaat visitekaarthouder 30 mm

  Magnetische kaarthouder A6

  Een acrylaat kaarthouder met aan iedere hoek 4 sterke magneten. Dat zijn de magnetische kaarthouders van displaysenzo. Geschikt voor het presenteren van een staand en liggend A6 formaat uiting. Per zijde 15 mm dik dus totaal van het blok komt neer op 30 mm.

  Meer info
  Excl. BTW € 11,50 Incl. BTW € 13,92

 9. Magnetische acrylaat kaarthouder A5 30 mm

  Magnetische kaarthouder A5

  Een acrylaat kaarthouder met twee zijdes van elk 15 mm die naar elkaar getrokken worden door 4 sterke magneten aan iedere zijde, dat zijn de magnetische kaarthouders van displaysenzo. De kaarthouders zijn geschikt voor zowel een staande als een liggende presentatie en zorgen voor een sjieke en verzorgde uitstraling.

  Meer info
  Excl. BTW € 18,75 Incl. BTW € 22,69

 10. Magnetische acrylaat kaarthouder A5 30 mm

  Magnetische kaarthouder A4

  Een A4 kaart in een sjieke en designer kaarthouder? Dan bent u bij de magnetische kaarthouders van Displaysenzo aan het juiste adres! Een acrylaat blok van 30 mm met twee zijdes van elk 15 mm zorgen d.m.v. 8 sterke magneten dat de kaart tussen de blokken blijft zitten. Een gegarandeerd schitterend resultaat dat geschikt is voor een liggende en staande presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 27,75 Incl. BTW € 33,58

Lijst  Foto-tabel 

Luxe magnetische standaards

Bent u op zoek naar een luxe variant kaarthouders voor bijvoorbeeld in uw etalage? Met de magnetische kaarthouders en standaards van Displaysenzo creëert u die luxe designers uitstraling die u zoekt. U kunt al onze kaarthouders en standaards gemakkelijk van elkaar halen dankzij de sterke magneten. De curved standaards zijn geschikt voor een liggende presentatie van uw formaat kaart. De magnetische kaarthouders kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden dankzij het stevige en dikke acrylaat blok. Verkrijgbaar in de maten A4, A5 en A6 in zowel een liggende als een staande variant. Eenvoudig online te bestellen in onze webwinkel. Mocht u op zoek zijn naar een andere dikte of formaat neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2330 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen