Posterklemmen

Posterklemmen zijn handige houders om uw posters in te presenteren. Je kunt de poster gemakkelijk klemmen in de posterhouder en hem strak, netjes en goed zichtbaar ophangen. Het verwisselen van een poster in de klem is erg gemakkelijk. Al onze posterklemmen hebben een profiel van 26 mm en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes. Alle posterhangers worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Dankzij de ophanghaken kun je posters gemakkelijk ergens ophangen, bijvoorbeeld aan het plafond of de muur. De posterklemmen worden in twee delen geleverd: een klem voor de bevestiging aan de bovenkant en eentje voor de onderkant van de poster.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Posterklem 210 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 210 mm

  Posterklemmen zijn handige profielen om uw posters in te presenteren. Je kunt de poster gemakkelijk klemmen in de houder, hij zal strek netjes en goed zichtbaar weg te hangen zijn. Deze posterklem is geschikt voor posters met een breedte van 210 mm, ook wel voor een A4 rechtopstaand formaat poster of een A5. Alle klemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Dankzij de ophanghaken kun je de posters gemakkelijk ergens ophangen bijvoorbeeld aan het plafond of de muur. De klemmen worden in twee delen geleverd een klem voor de bevestiging aan de bovenkant en eentje voor de onderkant van de poster.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,04 Incl. BTW € 4,89

  Meer informatie

 2. Posterklem 300 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 300 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 300 mm breed, A4 formaat of A3 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,46 Incl. BTW € 5,40

  Meer informatie

 3. Posterklem 420 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 420 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 420 mm breed, A3 liggend formaat of A2 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,64 Incl. BTW € 8,03

  Meer informatie

 4. Posterklem 594 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 594 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 594 mm breed, A2 formaat liggend of A1 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,80 Incl. BTW € 11,86

  Meer informatie

 5. Posterklem 500 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 500 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 500 mm breed, B2 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,69 Incl. BTW € 10,51

  Meer informatie

 6. Posterklem 841 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 841 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 841 mm breed, A1 formaat of A0 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 11,71 Incl. BTW € 14,17

  Meer informatie

 7. Posterklem 1000 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 1000 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 1000 mm breed, B1 of B0 liggend formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 13,68 Incl. BTW € 16,55

  Meer informatie

 8. Posterklem 700 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 700 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 700 mm breed, B1 staand of B2 liggend formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 10,73 Incl. BTW € 12,98

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen