VISITEKAARTHOUDERS

Visitekaarthouders zijn in verschillende soorten verkrijgbaar bij Displaysenzo. De visitekaartjeshouders zijn geschikt voor verschillende papierformaten. Een bakje voor visitekaartjes is tevens in verschillende kleuren te bestellen. Ook zijn er visitekaartjeshouders om te bevestigen aan de wand en visitekaarthouders die dankzij de handige voet gemakkelijk op tafel gepresenteerd kunnen worden. Bekijk hier het brede aanbod en bestel uw visitekaarthouder online.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Visitekaarthouder transparant

  Visitekaarthouder "Basic"

  Helder Polystyreen visitekaarthouder voor visitekaartjes tot 110 mm breed, handige houder om weg te zetten op uw bureau of een balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 0,82 Incl. BTW € 0,99 Vanaf € 0,91

  Meer informatie

 2. Visitekaarthouder economy line

  Visitekaarthouder Economy line

  Bakje geschikt voor uw visitekaartjes tot en met 90 mm breed verkrijgbaar in twee kleuren. Te gebruiken voor de presentatie van +/-40 kaartjes. Sluit mooi aan bij de standaard formaat visitekaartjes! Dankzij de standaard uitermate geschikt voor de presentatie op een bureau of balie.

  Visitekaarthouder ClassicVisitekaarthouder Classic | Zwart
  Meer info
  Excl. BTW € 0,56 Incl. BTW € 0,68

  Meer informatie

 3. Visitekaarthouder "Smart"

  Visitekaarthouder "Smart"

  Mooie, stevige rechttoe rechtaan visitekaarthouder. Geschikt voor liggende visitekaartjes met een breedte tot 90mm. 

  Meer info
  Excl. BTW € 0,70 Incl. BTW € 0,85

  Meer informatie

 4. Visitekaarthouder transparant

  Visitekaarthouder "Color"

  Polystyreen visitekaarthouder voor visitekaartjes tot 110 mm breed, handig voor op bureau of balie. Te verkrijgen in diverse leuke kleuren.

  Visitekaarthouder OranjeVisitekaarthouder ZwartVisitekaarthouder WitVisitekaarthouder GroenVisitekaarthouder BordeauxVisitekaarthouder Transparant RoodVisitekaarthouder RoodVisitekaarthouder GeelVisitekaarthouder BlauwVisitekaarthouder Transparant BlauwVisitekaarthouder Transparant PaarsVisitekaarthouder Transparant GroenVisitekaarthouder Transparant Oranje
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 0,72 Incl. BTW € 0,87

  Meer informatie

 5. Visitekaarthouder wand

  Visitekaarthouder "Basic" | Wand

  Helder polystreen visitekaarthouder uitermate geschikt voor het bevestigen van de visitekaarthouder op diverse gladde ondergronden. Dit kan door bijv. dubbelzijdige tape of foam.

  Meer info
  Excl. BTW € 0,80 Incl. BTW € 0,97 Vanaf € 0,85

  Meer informatie

 6. Visitekaarthouder staand

  Visitekaarthouder "Basic" | Staand

  Helder polystyreen visitekaarthouder, speciaal geproduceerd voor al uw rechtopstaande visitekaartjes, handig voor op bureau of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 0,92 Incl. BTW € 1,11 Vanaf € 1,03

  Meer informatie

 7. Wand visitekaarthouder staand

  Visitekaarthouder staand wand

  Helder polystyreen visitekaarthouder, speciaal geproduceerd voor al uw rechtopstaande visitekaartjes. Deze visitekaarthouder heeft een gladde achterzijde en is speciaal geproduceerd om te bevestigen aan gladde oppervlaktes.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,60 Incl. BTW € 1,94

  Meer informatie

 8. Visitekaarthouder luxe

  Luxe visitekaarthouder

  Helder Polystyreen visitekaarthouder voor visitekaartjes tot 90 mm breed, handig voor op bureau of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,64 Incl. BTW € 5,61

  Meer informatie

 9. Meervoudige luxe visitekaarthouder

  Luxe Visitekaarthouder 3 vaks

  Helder Acrylaat visitekaarthouder 3 vaks om meerdere visitekaartjes te presenteren bijvoorbeeld op een gemeenschappelijke balie. De houder is voorzien van anti slip dopjes zodat hij ook op gladde ondergronden stevig staat.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,45 Incl. BTW € 7,80

  Meer informatie

 10. Visitekaarthouder 2 vaks staand

  Visitekaarthouder 2 vaks staand

  Deze visitekaarthouder is uitermate geschikt voor het presenteren van twee staande visitekaartjes! Je plaatst de visitekaartjes gewoonweg in de houder en d.m.v. het tussenschot worden deze keurig uit elkaar gehouden en op een mooie manier gepresenteerd. Geproduceerd uit glashelder polystreen voor een stijlvolle presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,29 Incl. BTW € 1,56

  Meer informatie

 11. Visitekaarthouder 4 vaks helder

  Visitekaarthouder meervoudig 4-vaks

  Een visitekaarthouder met vier verschillende vakken, waarmee je gemakkelijk verschillende visitekaartjes trapsgewijs kunt presenteren. Ideaal om te presenteren op een balie, bureau of tafel dankzij het stabiele ontwerp van deze visitekaarthouder.

  Visitekaarthouder Meervoudig 4 vaksVisitekaarthouder Meervoudig 4 vaks Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 2,40 Incl. BTW € 2,90

  Meer informatie

 12. Visitekaarthouder 8 vaks

  Visitekaarthouder 8 vaks

  Een polystyreen zwarte visitekaarthouder 8 vaks. Ideaal om al uw visitekaartjes in te presenteren. Dankzij de handige trappen indeling zal ieder visitekaartje goed gepresenteerd worden.

  Visitekaarthouder Meervoudig 8 vaksVisitekaarthouder 8 vaks zwart
  Meer info
  Excl. BTW € 3,55 Incl. BTW € 4,30

  Meer informatie

 13. Visitekaarthouder buiten

  Visitekaarthouder met deksel

  Een visitekaartjeshouder geschikt voor alle weersomstandigheden buiten. Dat is de visitekaarthouder van displaysenzo zeker. Voorzien van 2 schroefgaten, plakfolie en een deksel die ervoor zorgen dat uw visitekaartjes droog en netjes gepresenteerd kunnen worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,04 Incl. BTW € 6,10

  Meer informatie

 14. Visitekaarthouder wandpresentatie transparant

  Wand visitekaarthouder meervoudig 6 vaks

  Visitekaarthouder met 6 verschillende vakken 50 visitekaartjes per vak te presenteren. De houder is voorzien van 4 boorgaten om een stabielere wandpresentatie te realiseren.

  Wand visitekaarthouder meervoudig 6 vaks ZwartWand visitekaarthouder meervoudig 6 vaks Helder
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 4,97 Incl. BTW € 6,01

  Meer informatie

 15. Magnetische acrylaat visitekaarthouder 30 mm

  Magnetische visitekaarthouder | 30mm

  Een visitekaarthouder met een echte desinuitstraling. Ideaal om te plaatsen op uw balie of bureau. Twee zijden van elk circa 15 mm met in iedere hoek sterke magneten die samen een blok van 30 mm acrylaat vormen. U plaatst er heel gemakkelijk uw visitekaartje in en het resultaat is echt een prachtige en unieke presentatie!

  Meer info
  Excl. BTW € 7,99 Incl. BTW € 9,67

  Meer informatie

 16. Visitekaarthouderbox klein

  Visitekaart box klein

  Helder Polystyreen visitekaart box. Ideaal om bij een beurs bijvoorbeeld visitekaartjes in te verzamelen. in de sleuf passen visitekaartjes tot 55 mm breed. De topkaart wordt d.m.v. sleuven aan de achterzijde in de box geschoven.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,39 Incl. BTW € 14,99

  Meer informatie

 17. Visitekaarthouder box klein

  Visitekaart box met slot

  Helder Polystyreen visitekaart box. Ideaal om bij een beurs bijvoorbeeld visitekaartjes in te verzamelen. in de sleuf passen visitekaartjes tot 55 mm breed. De topkaart wordt d.m.v. sleuven aan de achterzijde in de box geschoven.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,96 Incl. BTW € 15,68

  Meer informatie

 18. Visitekaart box

  Visitekaart box groot

  Helder Polystyreen visitekaart box. Ideaal om bij een beurs bijvoorbeeld visitekaartjes in te verzamelen. in de sleuf passen visitekaartjes tot 105 mm breed. De topkaart wordt d.m.v. sleuven aan de achterzijde in de box geschoven.

  Meer info
  Excl. BTW € 29,99 Incl. BTW € 36,29

  Meer informatie

 19. Acrylaat kubus 300x300x300 met slot op een vloerstandaard

  Acrylaat Kubus 300 met deksel op standaard

  Helder Acrylaat kubus afmeting 300*300*300.

  Voorzien van afsluitbaar deksel met gleuf

  ideaal voor visitekaartjes box op beurzen etc

  metalen voet hoogte circa 1 meter 

  Meer info
  Excl. BTW € 104,02 Incl. BTW € 125,86

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Visitekaartjeshouders voor op kantoor

Ontvangt u zakenrelaties op kantoor? Met een visitekaarthouder van Displaysenzo kunt u uw visitekaartjes op een professionele manier presenteren. Op deze manier nodigt het eerder uit om een visitekaartje te pakken. Visitekaartjeshouders zijn uitermate geschikt voor een presentatie op een bureau of balie op uw kantoor. Als visitekaartjes overzichtelijk gepresenteerd worden weet een klant meteen waar hij het moet pakken. Als u er zelf niet aan denkt om uw visitekaartje aan te bieden valt de houder op uw bureau vanzelf op en wordt het kaartje toch meegenomen. Ideaal dus om uw klanten uw contactgegevens mee te geven.

Visitekaartjes opbergen

Is het niet herkenbaar? Op een beurs of netwerkborrel ontvangt u een hele stapel aan visitekaartjes. Om te voorkomen dat ze ongebruikt in een bureaula verdwijnen kunt u de visitekaartjes het beste opbergen in een bakje voor visitekaartjes. Naast het presenteren van uw eigen visitekaartjes heeft Displaysenzo daarom ook handige visitekaarthouders om de visitekaartjes van uw contacten te bewaren. Deze komen perfect tot hun recht in bijvoorbeeld een meervoudige vistekaartjeshouders of een visitekaartjes box.

Standaard formaat visitekaartjes

Een standaard visitekaartje is ongeveer net zo groot als een creditcard. Dat is 85x55mm. Het formaat van een visitekaartje is echter niet over de hele wereld gestandaardiseerd. De verschillen van visitekaartjes vergeleken met andere landen is maximaal 6mm. Daardoor is er wel slechts één standaardmaat visitekaarthouders, namelijk een houder met een binnenmaat van 110x50x20mm.

Hoewel er een gebruikelijk formaat voor visitekaartjes is, is het niet noodzakelijk om hieraan vast te houden. Juist door af te wijken van de standaardmaat kunt u ervoor zorgen dat uw visitekaartje opvalt. Denk ook eens aan een andere vorm of een ander formaat. Zorg er wel voor dat als u hiervoor kiest, dit ook past bij de uitstraling van uw bedrijf, product of dienst. Let er ook op dat uw persoonlijke visitekaartje nog past in een standaard visitekaarthouder. Maar u kunt ook een visitekaartjeshouder op maat laten maken. 

Wilt u een visitekaarthouder op maat laten maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9.1, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen