Posterhouders

Een posterhouder is een handige manier om posters te presenteren. Met behulp van een kliksysteem kunt u de poster in de posterhouder gemakkelijk omwisselen. Dit is ideaal voor zowel een staande als liggende presentatie van een poster. Verder zijn de posterhouders makkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de muur.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A4 met verstelbare voet

  Kliklijst A4 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard is voorzien van een telescopische standaard met daarop een kliklijst A4. De kliklijst is voorzien van een aluminium frame en kan op de standaard geplaatst worden in een liggend en staande pagina indeling A4 formaat. De display is tevens voorzien van een verzwaarde voet en de standaard is verstelbaar tussen de hoogtes 640 en 1020 mm. Dit maakt de standaard uitermate geschikt voor een stabiele presentatie op uw vloer.

  Meer info
  Excl. BTW € 69,95 Incl. BTW € 84,64

  Meer informatie

 2. Kliklijst A1 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A1 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. Dankzij het handige klikkader is de lijst geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A1. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info
  Excl. BTW € 40,99 Incl. BTW € 49,60

  Meer informatie

 3. Posterklem 210 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 210 mm

  Posterklemmen zijn handige profielen om uw posters in te presenteren. Je kunt de poster gemakkelijk klemmen in de houder, hij zal strek netjes en goed zichtbaar weg te hangen zijn. Deze posterklem is geschikt voor posters met een breedte van 210 mm, ook wel voor een A4 rechtopstaand formaat poster of een A5. Alle klemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Dankzij de ophanghaken kun je de posters gemakkelijk ergens ophangen bijvoorbeeld aan het plafond of de muur. De klemmen worden in twee delen geleverd een klem voor de bevestiging aan de bovenkant en eentje voor de onderkant van de poster.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,04 Incl. BTW € 4,89

  Meer informatie

 4. Posterklem 300 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 300 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 300 mm breed, A4 formaat of A3 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,46 Incl. BTW € 5,40

  Meer informatie

 5. Posterklem 420 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 420 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 420 mm breed, A3 liggend formaat of A2 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,64 Incl. BTW € 8,03

  Meer informatie

 6. Posterklem 594 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 594 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 594 mm breed, A2 formaat liggend of A1 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,80 Incl. BTW € 11,86

  Meer informatie

 7. Posterklem 500 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 500 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 500 mm breed, B2 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,69 Incl. BTW € 10,51

  Meer informatie

 8. Posterklem 841 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 841 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 841 mm breed, A1 formaat of A0 staand formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 11,71 Incl. BTW € 14,17

  Meer informatie

 9. Posterklem 1000 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 1000 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 1000 mm breed, B1 of B0 liggend formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 13,68 Incl. BTW € 16,55

  Meer informatie

 10. Kliklijst A2 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A2 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. Het klikkader is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A2. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info
  Excl. BTW € 30,99 Incl. BTW € 37,50

  Meer informatie

 11. Kliklijst B2

  Kliklijst B2 Basic | 25mm

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B2 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,99 Incl. BTW € 15,72

  Meer informatie

 12. Kliklijst A3 met verstelbare voet

  Kliklijst A3 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard met kliklijst is dankzij de telescopische standaard te verstellen in diverse hoogtes. Je kunt de A3 kliklijst zowel staand als liggend presenteren. De voet van deze display is verzwaard wat zorgt voor een stabiele en stevige vloer presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 79,95 Incl. BTW € 96,74

  Meer informatie

 13. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A4

  Kliklijst voorzetfolie A4

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A4 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,99 Incl. BTW € 2,41

  Meer informatie

 14. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A5

  Kliklijst voorzetfolie A5

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A5 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,49 Incl. BTW € 1,80

  Meer informatie

 15. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A3

  Kliklijst voorzetfolie A3

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A3 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,99 Incl. BTW € 3,62

  Meer informatie

 16. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A2

  Kliklijst voorzetfolie A2

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A2 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,95 Incl. BTW € 12,04 Vanaf € 9,63

  Meer informatie

 17. Voorzetfolie t.b.v. kliklijst A0

  Kliklijst voorzetfolie A0

  Een kliklijst is een veelgebruikte vorm van presenteren in openbare ruimtes. Nu zie je vaak dat de frames van de lijsten langer mee gaat dan de folie. Daarom bieden wij u de folies los aan. Hiermee kunt u de lijsten langer gebruiken en blijven uw posters mooi gepresenteerd. Deze is geschikt voor een A0 formaat kliklijst.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,95 Incl. BTW € 19,30 Vanaf € 17,48

  Meer informatie

 18. Kliklijst B1

  Kliklijst B1 Basic | 25mm

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 24,95 Incl. BTW € 30,19

  Meer informatie

 19. Kliklijst B0

  Kliklijst B0 | 32mm

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B0 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 65,00 Incl. BTW € 78,65 Vanaf € 74,72

  Niet in voorraad

 20. Posterklem 700 mm voorzien van Poster Displaysenzo

  Posterklem 700 mm

  Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Je kunt de poster in deze klem van 700 mm breed, B1 staand of B2 liggend formaat, strak ophangen. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen. Je pakket zal uit twee delen bestaan, twee verschillende klemmen eentje voor de bovenkant van de poster, de andere voor de onderkant. Hierdoor zullen uw poster strak en netjes gepresenteerd worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 10,73 Incl. BTW € 12,98

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Posterhouders voor iedere situatie

Posterhouders zijn handig voor meerdere situaties. Denk bijvoorbeeld aan het presenteren van een poster in een bioscoop of theater. Ook kunnen posthouders worden gebruikt in een winkel om de huidige aanbiedingen te tonen. Door het makkelijke kliksysteem kunt u gemakkelijk de volgende ronde aanbiedingen laten zien. De posterhouders zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee een goede aankoop voor uw bedrijf.

Altijd een goede kwaliteit posterhouders

Onze posthouders zijn niet zomaar simpele posterhouders. Behalve de hiervoor genoemde eigenschappen hebben ze bijvoorbeeld ook nog UV beschermende voorzetfolie. Hierdoor zullen uw posters niet zomaar verkleuren als er bijvoorbeeld vaak licht op schijnt. De kliklijsten zelf zijn volledig van aluminium gemaakt. Hierdoor kunnen wij een langere levensduur garanderen van het gehele systeem. De boorgaten waarmee u het systeem kunt ophangen zijn netjes weggewerkt onder het frame. Ook de boortjes en schroeven krijgt u erbij als u de posterhouder besteld. Verder kunt u ook voor een kliklijst gaan die waterproof is. Handig als u hem graag buiten wil hangen.

Handige posterhouder bestellen

Het is belangrijk om te weten of uw poster wel in de posterhouder past. Zorg er daarom voor dat u goed kijkt naar de binnen- en buitenmaat. We verkopen namelijk posterhouders in verschillende formaten. Op die manier weet u zeker dat u het gewenste formaat in huis hebt. Twijfelt u over welk formaat u moet nemen? Geen probleem. Neem eventjes contact met ons op en wij zullen u helpen. Bij ons kunt u rekenen op een snelle levertijd. DisplaysEnzo heeft al een geruime tijd ervaring met alle soorten displays.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2671 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen