NAAMKAARTHOUDERS

Naamkaarthouders van Displaysenzo zijn gemaakt van helder acrylaat en zijn uitermate geschikt voor het presenteren van bijvoorbeeld uw naam tijdens een cursus of vergadering. De dakstandaard ziet u vaak terugkomen bij hotels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bordje “gereserveerd”. Onze dakstandaards zijn, net als al onze andere producten, te herkennen aan de hoogwaardige afwerkingen en materialen:

 • Glashelder acrylaat
 • Gepolijste afwerking
 • Verkrijgbaar in diverse maten 
 • Verkrijgbaar in verschillende materialen

Lijst  Foto-tabel 

 1. Naamkaarthouder wand

  Naamkaarthouder wand

  De naamkaarthouder van displaysenzo is een idale manier om u naamkaart te bevestigen aan de wand! Dankzij de gladde achterzijdige handig en gemakkelijk op te hangen d.m.v. dubbelzijdige tape of foam. Onze kaarthouder wordt geleverd met 1 magnetische strip of een zelfklevende klittebandstrip. Hiermee kunt u uw naamkaart ophangen waar u maar wilt. U kunt uw kaart gemakkelijk via de inkeping aan de bovenzijde in de houder stoppen en zo creeert u een handig, goedkoop en duurzaam naambrodje.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,05 Incl. BTW € 2,48

  Meer informatie

 2. Naambord A6 hard PVC

  Naambord A6

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Zo hebben we een uit flexibel PVC en een uit hard PVC. Dit naambordje is geproduceerd uit PVC, dit houdt in dat het naambordje buigbaar is. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a6 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,20 Incl. BTW € 2,66

  Meer informatie

 3. Naambord A6 transparant

  Naambord A6 "Flexibel"

  Dit naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt wimpelweg 1 A6 formaat papier in de breedte door het midden en schuift deze in de houder. Ideaal om weg te zetten op tafel, en dankzij het buigbare PVC zeer duurzaam en gemakkelijk te hergebruiken.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,50 Incl. BTW € 1,82

  Meer informatie

 4. Naambord A5 hard PVC

  Naambord A5

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Zo hebben we een uit flexibel PVC en een uit hard PVC. Dit naambordje is geproduceerd uit PVC, dit houdt in dat het naambordje buigbaar is. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a5 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

  Meer informatie

 5. Naambord A5 transparant

  Naambord A5 "Flexibel"

  Het naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt simpelweg 1 A5 formaat papier in de breedte en schuift deze in de houder. Ideaal om weg te zetten op tafel, en dankzij het buigbare PVC zeer duurzaam en gemakkelijk te hergebruiken.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

  Meer informatie

 6. Naambord A4 hard PVC

  Naambord A4

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Beide zijn geproduceerd uit pvc. De eens is flexibel, en de andere is gemaakt van hard PVC. Deze variant is de harde uitvoering. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a4 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,25 Incl. BTW € 3,93

  Meer informatie

 7. Naambord A4 transparant

  Naambord A4 "Flexibel"

  Het naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt wimpelweg 1 A4 formaat papier in de breedte door het midden en schuift deze in de houder. Deze variant is gemaakt van PVC wat zorgt voor een buigzame standaard met een lange levensduur.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,25 Incl. BTW € 3,93

  Niet in voorraad

 8. Dakstandaard 1/3 A4 staand

  Dakstandaard 1/3 A4 Staand

  Tentvormige kaarthouder voor rechtopstaande 1/3 A4 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,75 Incl. BTW € 4,54

  Meer informatie

 9. Dakstandaard A6 staand

  Dakstandaard A6 Staand

  Een standaard in de vorm van een tent, voorzien van 2 verschillende kaarthouders. De kaarthouders zijn gemaakt om er een staande A6 formaat kaarthouder in te presenteren. Je schuift de kaarten simpelweg langs de zijkanten in de standaard.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,75 Incl. BTW € 5,75

  Meer informatie

 10. Dakstandaard liggend A6

  Dakstandaard A6 Liggend

  Tentvormige kaarthouder voor liggende A6 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,50 Incl. BTW € 5,45

  Meer informatie

 11. Dakstandaard staand A5

  Dakstandaard A5 Staand

  2 kaarthouders die samen een tentvormige ofwel V-standaard genoemd worden. Ideaal voor het presenteren van 2 staande A5 uitingen. De kaarthouders worden geproduceerd uit glashelder Acrylaat en zijn gemakkelijk te plaatsen op uw bureau of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,75 Incl. BTW € 6,96

  Meer informatie

 12. Dakstandaard liggend A5

  Dakstandaard A5 Liggend

  Een tentvormige standaard voor zien van 2 kaarthouders. De kaarthouders zijn geschikt voor een presentatie van een liggende A5 uiting met een eenzijdige presentatie. Gemakkelijk te wisselen via de zijkanten en uw uitingen zullen van verschillende hoogtes goed te zien zijn dankzij de buigingen.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,50 Incl. BTW € 6,66

  Meer informatie

 13. Dakstandaard staand A4

  Dakstandaard A4 Staand

  Tentvormige kaarthouder voor rechtopstaande A4 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,75 Incl. BTW € 9,38

  Meer informatie

 14. Dakstandaard A4 liggend

  Dakstandaard A4 Liggend

  Een dakvormige standaard ideaal voor het presenteren van 2 eenzijdige uitingen op een bureau balie of tafel. U schuift simpelweg u boodschap langs de zijkant in de kaarthouder en dankzij de kanteling is uw uiting te lezen van verschillende afstanden en hoogtes.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,50 Incl. BTW € 9,08

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

De beste kwaliteit naamkaarthouders

Het unieke kenmerk van de naamkaarthouders en dakstandaards bij Displaysenzo.be is dat ze in een complete vorm worden aangeboden. Veelal wordt een dakstandaard aangeboden met aan de achterzijde slechts een halve kaarthouder. Hierdoor komt uw boodschap niet mooi tot zijn recht aangezien de pagina gemakkelijk kan terugvallen. Wanneer u kiest voor de houders van Displaysenzo, kiest u voor kwaliteit en de unieke kenmerken die onze productenlijn zo sterk maken. Bij Displaysenzo kiezen we ervoor om u een hele kaarthouder aan te bieden.

Niet alleen de vormgeving van de kaarthouders is uniek. De dakstandaards worden ook nog eens geproduceerd van helder acrylaat. Dit zorgt voor een extra stabiele en stevige standaard.

Een dakstandaard voor elk soort boodschap

Het werkt heel gemakkelijk, u hoeft slechts uw uiting in de kaarthouder te schuiven en de standaard doet de rest. U kunt twee boodschappen in onze standaards plaatsen; één uiting aan iedere zijde. Dankzij de hoek bovenaan de standaard zal uw boodschap zelfs van een afstand ideaal te lezen zijn. Een dakstandaard is in verschillende formaten verkrijgbaar: a4, a5, a6, 1/3e a4, staand en liggend.

De naamkaarthouders zijn een kleinere versie van de dakstandaard. Deze kleinere naamkaarthouders zijn op vele manieren te gebruiken. Een van de meest gebruikte toepassingen is een kaartje met de boodschap “gereserveerd” erin. Deze vorm ziet u veel terug op de tafel in bijvoorbeeld een restaurant. Of wat dacht u van een naamkaarthouder tijdens een vergadering? Dan kunnen alle deelnemers uw naam goed lezen. 

Naamkaarthouder voor aan de wand

We hebben ook een unieke naamkaarthouder om aan de wand te bevestigen met klittenband of magnetische strips. Deze strips worden bij de platte naamkaarthouder meegeleverd. Zo heeft u op een eenvoudige en goedkope manier een mooi naamkaartbordje bij uw kantoor. Een netjes verzorgd naambordje zorgt voor een professionele uitstraling. Dus kijk snel welke naamkaarthouder of dakstandaard bij uw situatie past en bestel deze online bij Displaysenzo.be.   

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2665 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen