Kliklijst a3

Naar een kliklijst a3 formaat op zoek? Voor de presentatie van grotere posters is dit de perfecte maat. Dit formaat valt goed op en veel mensen zullen dit dus zien. Bekijk de a3 kliklijsten uit ons assortiment en shop ze gelijk in onze webshop.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A3

  Kliklijst A3 Basic | 25mm

  Kliklijst om alle A3 formaat drukwerken mee te presenteren. Eenvoudig op te hangen met behulp van de 4 boorgaten die netjes weggewerkt zijn achter het aluminium profiel. Schroeven en pluggen zitten als extra service bij onze wissellijsten inbegrepen. Geschikt voor een staande en een liggende presentatie.

  Meer info

  Van € 8,17

  Special Price Excl. BTW € 5,95 Incl. BTW € 7,20

  Vanaf € 6,93

  Meer informatie

 2. Kliklijst A3 zwart

  Kliklijst Zwart A3 | 25mm

  Kliklijst om alle A3 formaat drukwerken mee te presenteren. Eenvoudig op te hangen met behulp van de 4 boorgaten die netjes weggewerkt zijn achter het aluminium profiel. Schroeven en pluggen zitten als extra service bij onze wissellijsten inbegrepen. Geschikt voor een staande en een liggende presentatie.

  Meer info

  Van € 10,83

  Special Price Excl. BTW € 8,05 Incl. BTW € 9,74

  Vanaf € 9,44

  Meer informatie

 3. Kliklijst A3 wit

  Kliklijst Wit A3 | 25mm

  Kliklijst om al uw A3 formaat drukwerken mee te presenteren in een prachtige witte kleur. Eenvoudig op te hangen met behulp van de 4 boorgaten die netjes weggewerkt zijn achter het aluminium profiel. Schroeven en pluggen zitten als extra service bij onze wissellijsten inbegrepen. Geschikt voor een staande en een liggende presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 11,75 Incl. BTW € 14,22 Vanaf € 13,52

  Meer informatie

 4. Kliklijst A3 "Safety" | 25mm

  Kliklijst A3 "Safety" | 25mm

  Dankzij de extra sterke veren in de Kliklijst A3 “Safety” is deze bijna niet te openen zonder de daarvoor bedoelde opener (niet inbegrepen). De lijst wordt geleverd inclusief antireflex voorzetfolie. Met deze de folie voor je poster en extra moeilijk te openen frame is je poster dus goed beveiligd en ook nog eens goed te lezen in de zon. De kliklijst kan zowel landscape als portrait worden opgehangen met de mee geleverde bevestigingsmaterialen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 16,50 Incl. BTW € 19,97

  Niet in voorraad

 5. Kliklijst Raam A3 | 25mm

  Kliklijst Raam A3 | 25mm

  Kliklijst Raam A3 | 25mm, kliklijst speciaal gemaakt voor bevestiging op het raam of gladde ondergronden zoals bijvoorbeeld een deur. Bij gebruikt op het raam kan er een twee zijden iets gepresenteerd worden. De lijst is voorzien van dubbelzijdige tape voor de bevestiging. Met aan 1 kant de kliklijst en aan de andere kant de sierlijst heb je een mooi strak geheel.

  Meer info
  Excl. BTW € 21,50 Incl. BTW € 26,02

  Meer informatie

 6. Kliklijst Rood A3 | 25mm

  Kliklijst Rood A3 | 25mm

  De Kliklijst Rood A3 | 25mm is er 1 die eruit springt met zijn opvallende rode kleur. De kliklijst wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kan zowel staand als liggend worden opgehangen. Gebruik deze kliklijst bijvoorbeeld voor het presenteren van het vluchtplan. 

  Meer info
  Excl. BTW € 10,99 Incl. BTW € 13,30 Vanaf € 11,97

  Meer informatie

 7. Kliklijst Dubbelzijdig A3 | 25mm

  Kliklijst Dubbelzijdig A3 | 25mm

  De Kliklijst Dubbelzijdig A3 bestaat uit twee tegen elkaar gemonteerde kliklijsten. Hierdoor kan je aan beide kanten van de kliklijst iets presenteren. Met de optionele ophang set (niet inbegrepen) kan je de kliklijsten gemakkelijk ophangen. Door de antireflex folie is je poster altijd goed te zien.  

  Meer info
  Excl. BTW € 29,95 Incl. BTW € 36,24

  Meer informatie

 8. Kliklijst A3 "Small" | 15mm

  Kliklijst A3 "Small" | 15mm

  De Kliklijst A3 "Small" | 15mm is een kliklijst met een small frame hierdoor heeft het een elegante uitstraling. De kliklijst kan zowel staand als liggend worden opgehangen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Gemakkelijk klik je de kliklijst open en wissel je de poster. Met de antireflex voorzetfolie ervoor blijft je goed beschermd.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,99 Incl. BTW € 15,72

  Meer informatie

 9. Kliklijst A3 | 20mm

  Kliklijst A3 | 20mm

  De Kliklijst A3 | 20mm, is het midden maatje tussen de kliklijsten. Het 20mm frame geeft de kliklijst een strak uiterlijk. Klik gemakkelijk de lijst open en vervang de poster in een hand om draai. Met de meegeleverde antireflex voorzetfolie is de poster ook te lezen in de zon. De kliklijst wordt geleverd incl. schroeven en pluggen. Hang de lijst staand of liggend op. 

  Meer info
  Excl. BTW € 12,50 Incl. BTW € 15,13

  Meer informatie

 10. Kliklijst A3 | 32mm

  Kliklijst A3 | 32mm

  Het brede frame van de Kliklijst A3 | 32mm zorgt voor een robuuste uitstraling. Binnen enkele seconden klik je de lijst open vervang plaats je de poster en snap je hem weer dicht. De lijst wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en is voorbereid om opgehangen te worden. De kliklijst kan zowel portrait als landscape worden opgehangen en is voorzien van antireflex voorzetfolie. 

  Meer info
  Excl. BTW € 13,90 Incl. BTW € 16,82

  Meer informatie

 11. Kliklijst Lockable A3 | 32mm

  Kliklijst Lockable A3 | 32mm

  Bescherm je poster met deze afsluitbare Kliklijst Lockable A3 | 32mm. Doormiddel van een inbus sluit je de kliklijst af en voorkom je dat ongewenste bij de poster kunnen. Met de mee geleverde bevestigingsmaterialen en de achter het frame weg gewerkte ophangpunten hang je de lijst op. Na het losdraaien van de inbus open je de lijst gemakkelijk verwijder je de antireflex voorzetfolie plaats je de poster en snap je hem weer dicht. De lijst kan zowel landscape als portrait worden gebruikt. 

  Meer info
  Excl. BTW € 21,41 Incl. BTW € 25,91

  Meer informatie

 12. Kliklijst A3,waterproof met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A3 | 35mm

  Kliklijsten ofwel wissellijsten zijn veel gebruikte presentatiemiddelen. Je ziet ze voornamelijk terug in openbare ruimtes. Helaas worden ze gemakkelijk opengeklikt en worden er posters e.d. meegenomen. Om dit te voorkomen presenteren wij u het klikkader met een inbusslot. De kliklijst is 100% waterproof, dit maakt hem in combinatie met het slot ideaal om buiten op te hangen. De wissellijst is geschikt om staande en liggende posters in formaat A3 in te presenteren. Te bevestigen d.m.v. schroeven en pluggen die weggewerkt worden achter het frame van 35 mm.

  Meer info
  Excl. BTW € 22,99 Incl. BTW € 27,82

  Meer informatie

 13. Kliklijst A3 met verstelbare voet

  Kliklijst A3 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard met kliklijst is dankzij de telescopische standaard te verstellen in diverse hoogtes. Je kunt de A3 kliklijst zowel staand als liggend presenteren. De voet van deze display is verzwaard wat zorgt voor een stabiele en stevige vloer presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 79,95 Incl. BTW € 96,74

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

A3 kliklijst

Kliklijsten ziet u overal om u heen. Is het niet de menukaart van het restaurant, dan ziet u ze wel op uw werk, op school of in de supermarkt. Kliklijsten zijn ideaal om een boodschap over te brengen. Of het nou een aanbieding, een advertentie of gewoon wat informatie is. De kliklijsten van a3 formaat vallen goed op en de boodschap die u er op wilt vertellen wordt op veel mensen overgebracht. De kliklijsten kunt u zowel liggend als staand presenteren. De uitingen die u presenteert kunt u makkelijk veranderen door middel van het kliksysteem. Ideaal wanneer u de inhoud van de kliklijsten met regelmaat wilt vernieuwen.

Het a3 formaat

Wat zijn nou precies de afmetingen van een a3 formaat. De afmetingen zijn 420 mm bij 297 mm. Dat is dus staand een lengte van 42 cm en een breedte van 29,7 cm. In landen die de Engelse taal gebruiken wordt de lengte en breedte aangeduid in Inches. In inches is de lengte en breedte 16.5 bij 11.7 inches. Aanbiedingen, menukaarten, lijsten en posters kunt u perfect presenteren met een a3 kliklijst.

Kliklijst a3 kopen

Een kliklijst a3 kopen doet u bij Displaysenzo. Door de grootte van het formaat valt de kliklijst goed op, zodat die door veel mensen wordt gezien. De inhoud van de kliklijsten wordt goed beschermd door de anti reflex voorzetfolie. De inhoud blijft schoon en in tact. Het drukwerk gaat op deze manier lang mee. Wilt u een kliklijst van a3 formaat ophangen? Bestel dan direct uw a3 formaat klik wissellijst in onze online winkel.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2673 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen