VLOERSTANDAARDS

De vloerstandaards van Displaysenzo zijn verkrijgbaar verschillende maten. Er zijn standaards om uitingen in A3, A4 of A5 in te presenteren. En hier is variatie in qua staande of liggende presentatie. Met het vloermodel kaarthouder kunt u kaarten plaatsen in bijvoorbeeld een showroom naast een product of aan een gangpad.

Zoekt u een vloerstandaard, maar staat uw gewenste hoogte er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar onze klantenservice. Wij denken graag met u mee!

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kaarthouder vloermodel A5

  Kaarthouder vloermodel A5 staand

  Helder acrylaat kaarthouder met een dikte van 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor het presenteren van een staande A5 kaart. Deze schuift u langs de zijkant gemakkelijk in de kaarthouder. Dankzij de 110 mm hoge voet is hij ideaal voor het presenteren van bijvoorbeeld de prijs naast een product op de vloer.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,95 Incl. BTW € 5,99

  Meer informatie

 2. Kaarthouder vloermodel A4

  Kaarthouder vloermodel A4 staand

  De kaarthouder vloermodel is ideaal voor het presenteren van uw staande uiting A4 formaat. Deze schuift u gemakkelijk langs een van de zijkanten in de kaarthouder en is heel eenvoudig langs deze zijden weer te verwisselen. Dankzij de 110 mm hoge voet is hij ideaal voor het presenteren van bijvoorbeeld de prijs naast een product op de vloer.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,95 Incl. BTW € 10,83

  Meer informatie

 3. Verstelbare vloerstandaard A4

  Verstelbare vloerstandaard A4

  De vloerstandaards zijn voorzien van een telescopische standaard.. Ook is de vloer standaard verstelbaar tussen de hoogtes 835 en 1185 mm. De kaarthouder is voorzien van een zwart frame en 4 sterke magnetische houders. Deze zorgen voor een prachtige luxe uitstraling. De kaarthouder is te verstellen voor een staande en liggende pagina indeling voor al uw A4 formaat flyers of folders.

  Meer info
  Excl. BTW € 74,91 Incl. BTW € 90,64

  Niet in voorraad

 4. Verstelbare vloerstandaard A3

  Verstelbare vloerstandaard A3

  Deze vloerstandaard is voorzien van een telescopische standaard, hierdoor kan deze standaard verstelbaar weggezet worden tussen de hoogtes 900 en 1260 mm. De kaarthouder is voorzien van een zwart frame en 4 sterke magnetische houders, wat zorgt voor een luxe presentatie. Verder is de magnetische kaarthouder te verstellen voor een staande of liggende pagina indeling van al uw A3 formaat folders of brochures.

  Meer info
  Excl. BTW € 81,95 Incl. BTW € 99,16

  Meer informatie

 5. Vloerstandaard A4 leeg

  Vloerstandaard A4

  Deze aluminium vloer standaard is voorzien van een verzwaarde metalen voet, dit zorgt voor een stabiele presentatie. De vloer standaard is voorzien van een info sign paneel in een a4 formaat. Dit paneel is in hoogte verstelbaar en kan naar keuze gedraaid worden in een formaat A4 liggend of staand.

  Meer info
  Excl. BTW € 129,95 Incl. BTW € 157,24

  Meer informatie

 6. Vloerstandaard A3 staand

  Vloerstandaard A3

  Vloerstandaard gemaakt van aluminium voorzien van een A3 paneel. De vloerstandaard heeft anti-reflecterende infopanelen, welke gemakkelijk gedraaid kunnen worden van staand naar liggend A3 formaten. Voor een ideale leesbaarheid bedraagt de leeshoek 10°. De zware voet met rubberen nopjes garandeert stabiliteit en voorkomt wegglijden. Ook worden er heel eenvoudige instructies meegeleverd die helpen u bij het monteren.

  Meer info
  Excl. BTW € 139,95 Incl. BTW € 169,34

  Meer informatie

 7. Kliklijst A4 met verstelbare voet

  Kliklijst A4 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard is voorzien van een telescopische standaard met daarop een kliklijst A4. De kliklijst is voorzien van een aluminium frame en kan op de standaard geplaatst worden in een liggend en staande pagina indeling A4 formaat. De display is tevens voorzien van een verzwaarde voet en de standaard is verstelbaar tussen de hoogtes 640 en 1020 mm. Dit maakt de standaard uitermate geschikt voor een stabiele presentatie op uw vloer.

  Meer info
  Excl. BTW € 69,95 Incl. BTW € 84,64

  Meer informatie

 8. Kliklijst A3 met verstelbare voet

  Kliklijst A3 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard met kliklijst is dankzij de telescopische standaard te verstellen in diverse hoogtes. Je kunt de A3 kliklijst zowel staand als liggend presenteren. De voet van deze display is verzwaard wat zorgt voor een stabiele en stevige vloer presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 79,95 Incl. BTW € 96,74

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Vloerpresentatie met een vloerstandaard a4

Speciaal voor ''grotere'' producten in uw showroom hebben wij ervoor gekozen om enkele vloermodel kaarthouders in ons assortiment op te nemen. Deze acrylaat kaarthouders hebben een extra lange voet. Ze zijn daardoor heel geschikt om bij een groter product neer te zetten. De hoogte van de vloerstandaards varieert rond de 1 meter. De kaarthouder op de voet is ietwat gebogen. Zo staat de kaart in een ideale leeshoek. De kaart is zo vanuit alle hoeken goed te bekijken. De kaart of flyer die u presenteert kunt u gemakkelijk via de zijkant inschuiven. Door dit gemak is het geen probleem om de kaart vaker te wisselen.

Verstelbare Showroom standaard

Naast acrylaat vloermodel kaarthouders hebben we ook luxe vloerstandaards met metalen/aluminium frames. Met de verstelbare telescopische standaard kunt u de standaard helemaal afstellen op het doel waarvoor u hem gebruikt. Bijvoorbeeld op de hoogte van het product waarnaast u de vloerstandaard neerzet. Uw kaart, flyer of informatieblad die in de standaard gepresenteerd wordt, wordt met stevige magnetische houders vastgezet. Deze kaarthouders kunt u zelf in staand of liggend formaat bevestigen. Zo kunt u dezelfde standaard op verschillende manieren inzetten. De verstelbare vloerstandaard is niet alleen geschikt voor in een showroom. U kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken bij de ingang van uw restaurant om de menukaart te presenteren.

Vloerstandaard a4 of showroom standaard bestellen?

Al onze vloerstandaards zijn geschikt voor het presenteren van een A3, A4 of A5 uiting. Er is keuze uit basic vloerstandaards van helder acrylaat of stevige standaards met een metalen voet. Mocht u op zoek zijn naar een andere maat of een andere versie, neem dan even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0031(0)164 258915. Wij denken graag met u mee om u verder te helpen. Daarom leveren we ook maatwerk producties van de vloerstandaard.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen