Kliklijst A1

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A1 zilver

  Kliklijst A1 Basic | 25mm

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw A1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info

  Van € 23,60

  Special Price Excl. BTW € 12,95 Incl. BTW € 15,67

  Meer informatie

 2. Kliklijst A1 zwart

  Kliklijst Zwart A1 | 25mm

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw A1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijsten zijn voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt.

  Meer info

  Van € 24,08

  Special Price Excl. BTW € 16,45 Incl. BTW € 19,90

  Meer informatie

 3. Kliklijst A1 wit

  Kliklijst Wit A1 | 25mm

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw A1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van deze kliklijst in de kleur wit. De kliklijsten zijn voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 25,50 Incl. BTW € 30,86 Vanaf € 27,77

  Meer informatie

 4. Kliklijst A1 15mm

  Kliklijst A1 "Small" | 15mm

  De Kliklijst A1 "Small" | 15mm is een kliklijst met een small frame hierdoor heeft het een elegante uitstraling. De kliklijst kan zowel staand als liggend worden opgehangen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Gemakkelijk klik je de kliklijst open en wissel je de poster. Met de antireflex voorzetfolie ervoor blijft je poster goed beschermd. 

  Meer info
  Excl. BTW € 24,03 Incl. BTW € 29,08

  Meer informatie

 5. Kliklijst A1 | 20mm

  Kliklijst A1 | 20mm

  De Kliklijst A1 | 20mm, is het midden maatje tussen de kliklijsten. Het 20mm frame geeft de kliklijst een strak uiterlijk. Klik gemakkelijk de lijst open en vervang de poster in een hand om draai. Met de meegeleverde antireflex voorzetfolie is de poster ook te lezen in de zon. De kliklijst wordt geleverd incl. schroeven en pluggen. Hang de lijst staand of liggend op. 

  Meer info
  Excl. BTW € 28,34 Incl. BTW € 34,29

  Meer informatie

 6. Kliklijst Raam A1 | 25mm

  Kliklijst Raam A1 | 25mm

  Kliklijst Raam A1 | 25mm, kliklijst speciaal gemaakt voor bevestiging op het raam of gladde ondergronden zoals bijvoorbeeld een deur. Bij gebruikt op het raam kan er een twee zijden iets gepresenteerd worden. De lijst is voorzien van dubbelzijdige tape voor de bevestiging. Met aan 1 kant de kliklijst en aan de andere kant de sierlijst heb je een mooi strak geheel. 

  Meer info
  Excl. BTW € 32,50 Incl. BTW € 39,33

  Meer informatie

 7. Kliklijst Dubbelzijdig A1 | 25mm

  Kliklijst Dubbelzijdig A1 | 25mm

  De Kliklijst Dubbelzijdig A1 bestaat uit twee tegen elkaar gemonteerde kliklijsten. Hierdoor kan je aan beide kanten van de kliklijst iets presenteren. Met de optionele ophang set (niet inbegrepen) kan je de kliklijsten gemakkelijk ophangen. Door de antireflex folie is je poster altijd goed te zien.  

  Meer info
  Excl. BTW € 49,95 Incl. BTW € 60,44

  Meer informatie

 8. Kliklijst A1 "Safety" | 25mm

  Kliklijst A1 "Safety" | 25mm

  Dankzij de extra sterke veren in de Kliklijst A1 “Safety” is deze bijna niet te openen zonder de daarvoor bedoelde opener (niet inbegrepen). De lijst wordt geleverd inclusief antireflex voorzetfolie. Met deze de folie voor je poster en extra moeilijk te openen frame is je poster dus goed beveiligd en ook nog eens goed te lezen in de zon. De kliklijst kan zowel landscape als portrait worden opgehangen met de mee geleverde bevestigingsmaterialen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 32,50 Incl. BTW € 39,33

  Meer informatie

 9. Kliklijst A1 | 32mm

  Kliklijst A1 | 32mm

  Het brede frame van de Kliklijst A1 | 32mm zorgt voor een robuuste uitstraling. Binnen enkele seconden klik je de lijst open vervang plaats je de poster en snap je hem weer dicht. De lijst wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en is voorbereid om opgehangen te worden. De kliklijst kan zowel portrait als landscape worden opgehangen en is voorzien van antireflex voorzetfolie. 

  Meer info
  Excl. BTW € 22,67 Incl. BTW € 27,43

  Meer informatie

 10. Kliklijst Lockable A1 | 32mm

  Kliklijst Lockable A1 | 32mm

  Bescherm je poster met deze afsluitbare Kliklijst Lockable A1 | 32mm. Doormiddel van een inbus sluit je de kliklijst af en voorkom je dat ongewenste bij de poster kunnen. Met de mee geleverde bevestigingsmaterialen en de achter het frame weg gewerkte ophangpunten hang je de lijst op. Na het losdraaien van de inbus open je de lijst gemakkelijk verwijder je de antireflex voorzetfolie plaats je de poster en snap je hem weer dicht. De lijst kan zowel landscape als portrait worden gebruikt. 

  Meer info
  Excl. BTW € 36,06 Incl. BTW € 43,63

  Meer informatie

 11. Kliklijst A1 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A1 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. Dankzij het handige klikkader is de lijst geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A1. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info
  Excl. BTW € 40,99 Incl. BTW € 49,60

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen