KLIKLIJSTEN

Een kliklijst, ook wel wissellijst of klikkader genoemd, is ideaal om een poster of ander drukwerk te presenteren in een winkel of kantoor. Dankzij de handige kliksystemen zijn posters gemakkelijk en snel te verwisselen. De posterhouder is geschikt voor zowel staande als liggende presentatie van drukwerk. Het bevestigen van de kliklijst aan de muur is heel gemakkelijk dankzij de 4 boorgaten op de achterzijde van de kliklijst. Bekijk hier alle verschillende maten en bestel uw klikkaders online.

Alle klikkaders worden geleverd inclusief schroeven en pluggen.

Een multifunctionele posterhouder

Posters ziet u overal om u heen. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren of in het toilet van de kroeg. Meestal zullen de posters in een posterhouder gepresenteerd worden. Zulke kliklijsten zijn ideaal wanneer u regelmatig wilt wisselen tussen posters. Bijvoorbeeld om elke week uw nieuwe aanbiedingen en acties te promoten. Maar u kunt een kliklijst ook thuis gebruiken om uw mooiste poster in te lijsten. Deze handige kliklijsten zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee ideaal voor elke situatie. 

Langere levensduur drukwerk met klikkaders

Het gebruik van klikkaders is om verschillende redenen verstandig. Ten eerste wordt uw drukwerk extra beschermd wanneer deze in een kliklijst hangt. De anti-reflex voorzetfolie biedt bescherming en zorgt er tevens voor dat uw drukwerk niet vies wordt of verkleurd raakt. Uw drukwerk gaat zo dus langer mee. Tenslotte zorgt de lijst van uw klikkader voor een luxe uitstraling. U kunt kiezen voor een aluminium lijst in de kleuren zwart, wit of zilver. 

Assortiment kliklijsten bij Displaysenzo

De klik- en wissellijsten zijn in diverse formaten verkrijgbaar, namelijk A1, A2, A3, A4 en A5. U kunt kiezen voor een lijst met een aluminium frame maar ook voor een zelfklevende lijst. Deze werkt met een magnetische rand. Daarnaast hebben wij ook stoepborden in ons assortiment waarmee u uw poster voor uw winkel of naast de weg kunt zetten. Ook deze borden werken met het gemakkelijke klikframe.

Tip: Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Bij Displaysenzo kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Zorg dat uw poster de aandacht en bescherming krijgt die ze verdient en bestel nu uw kliklijsten online.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen