Kliklijst a4

Bent u op zoek naar a4 kliklijsten? Het is de ideale manier voor het presenteren van posters. In ons assortiment vindt u verschillende soorten kliklijsten van het a4 formaat. Bekijk ons aanbod nu en bestel uw a4 kliklijst direct online.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A4

  Kliklijst A4 Basic | 25mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. De kliklijsten van displaysenzo zijn geschikt om staande en liggende uitingen te presenteren. Deze lijst is uitermate geschikt voor het formaat A4.Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. De schroefgaten zullen weggewerkt achter het profiel zitten.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,75 Incl. BTW € 5,75

  Meer informatie

 2. Kliklijst Zwart A4 | 25mm

  Kliklijst Zwart A4 | 25mm

  Dankzij het zwarte frame heeft de Kliklijst Zwart A4 een modern strak uiterlijk. Na het ophangen van de lijst met de meegeleverde bevestigingsmaterialen wissel je, je drukwerk in een handomdraai. Klik eenvoudig het frame open, verwijder het voorzetfolie, plaats uw drukwerk en klik hem weer dicht. Deze kliklijst kan je zowel portrait als landscape gebruiken en heeft een profiel van 25mm. 

  Meer info

  Van € 8,17

  Special Price Excl. BTW € 5,74 Incl. BTW € 6,95

  Vanaf € 5,75

  Meer informatie

 3. Kliklijst Wit A4

  Kliklijst Wit A4 | 25mm

  Met de Klilklijst Wit A4 | 25mm presenteer je op gemakkelijke wijze je A4 posters. Bevestig de kliklijst met de mee geleverde bevestigingsmaterialen. Wissel je posters in een hand om draai. Snap het frame open plaats je poster en snap hem weer dicht.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,99 Incl. BTW € 8,46

  Meer informatie

 4. Kliklijst Rood A4 | 25mm

  Kliklijst Rood A4 | 25mm

  De Kliklijst Rood A4 | 25mm is er 1 die eruit springt met zijn opvallende rode kleur. De kliklijst wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kan zowel staand als liggend worden opgehangen. Gebruik deze kliklijst bijvoorbeeld voor het presenteren van het vluchtplan.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,95 Incl. BTW € 9,62 Vanaf € 8,65

  Meer informatie

 5. Kliklijst Raam A4 | 25mm

  Kliklijst Raam A4 | 25mm

  Kliklijst Raam A4 | 25mm, kliklijst speciaal gemaakt voor bevestiging op het raam of gladde ondergronden zoals bijvoorbeeld een deur. Bij gebruikt op het raam kan er een twee zijden iets gepresenteerd worden. De lijst is voorzien van dubbelzijdige tape voor de bevestiging. Met aan 1 kant de kliklijst en aan de andere kant de sierlijst heb je een mooi strak geheel. 

  Meer info
  Excl. BTW € 15,50 Incl. BTW € 18,76

  Meer informatie

 6. Kliklijst Dubbelzijdig A4 | 25mm

  Kliklijst Dubbelzijdig A4 | 25mm

  De Kliklijst Dubbelzijdig A4 bestaat uit twee tegen elkaar gemonteerde kliklijsten. Hierdoor kan je aan beide kanten van de kliklijst iets presenteren. Met de optionele ophang set (niet inbegrepen) kan je de kliklijsten gemakkelijk ophangen. Door de antireflex folie is je poster altijd goed te zien.  

  Meer info
  Excl. BTW € 19,95 Incl. BTW € 24,14

  Meer informatie

 7. Kliklijst A4 "Safety" | 25mm

  Kliklijst A4 "Safety" | 25mm

  De Safety kliklijsten open je alleen met de daarvoor bedoelde raamopener. Door dat er moeilijk grip te krijgen is op het frame en de hierin gebruikte veren extra sterk zijn is het bijna niet mogelijk deze met de hand te openen. Op deze manier kunnen de kliklijsten niet zomaar worden geopend. De Kliklijst A4 "Safety" kan zowel portrait als landscape worden opgehangen. De lijst is voorzien van een antireflex voorzetfolie. 

  Meer info
  Excl. BTW € 13,50 Incl. BTW € 16,34

  Meer informatie

 8. Kliklijst A4 met inklapbare standaard

  Kliklijst A4 met standaard

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. De kliklijsten van displaysenzo zijn geschikt om staande en liggende uitingen te presenteren, dankzij de schroefgaten die achter het profiel wegvallen. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze kliklijst voorzien van een standaard. Deze zorgt ervoor dat de kliklijst ook weg te zetten is als A4 staand formaat.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,99 Incl. BTW € 8,46

  Niet in voorraad

 9. Kliklijst A4 "Small" | 15mm

  Kliklijst A4 "Small" | 15mm

  De Kliklijst A4 "Small" | 15mm is een smalle lijst van slechts 15mm, onder de kliklijsten is dit de smalste variant. Met de mee geleverde ophangmaterialen kan je hem zowel landscape als portret ophangen. De meegeleverde voorzet folie in antireflex beschermt je poster.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,82 Incl. BTW € 10,67

  Meer informatie

 10. Kliklijst A4 | 20mm

  Kliklijst A4 | 20mm

  Het slanke 20mm frame van de Kliklijst A4 | 20mm zorgt voor een strakke moderne uitstraling. Gemakkelijk klik je het frame open plaats je een poster en snap je hem weer dicht. Voor je poster plaats je de meegeleverde voorzetfolie zodat deze goed beschermd blijft. De kliklijst kan zowel portret als landscape worden opgehangen met de meegeleverde ophangmaterialen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 9,63 Incl. BTW € 11,65

  Meer informatie

 11. Kliklijst Lockable A4 | 32mm

  Kliklijst Lockable A4 | 32mm

  Doormiddel van een inbusslot is ervoor gezorgd dat je de Kliklijst Lockable A4 | 32mm niet zomaar opent. De lijst is voorzien van verborgen wandmontage punten en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dankzij de meegeleverde voorzetfolie kan de poster niet gewisseld worden zonder het slot te openen. Perfect voor plekken met minder toezicht. Ook verkrijgbaar in een waterdichte variant. 

  Meer info
  Excl. BTW € 14,99 Incl. BTW € 18,14

  Meer informatie

 12. Kliklijst A4 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A4 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. De kliklijst is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A4 staand. De schroefgaten waarmee je het klikkader kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof, ideaal om hem dus buiten of in een openbare ruimte op te hangen.

  Meer info
  Excl. BTW € 19,95 Incl. BTW € 24,14

  Meer informatie

 13. Kliklijst A4 met verstelbare voet

  Kliklijst A4 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard is voorzien van een telescopische standaard met daarop een kliklijst A4. De kliklijst is voorzien van een aluminium frame en kan op de standaard geplaatst worden in een liggend en staande pagina indeling A4 formaat. De display is tevens voorzien van een verzwaarde voet en de standaard is verstelbaar tussen de hoogtes 640 en 1020 mm. Dit maakt de standaard uitermate geschikt voor een stabiele presentatie op uw vloer.

  Meer info
  Excl. BTW € 69,95 Incl. BTW € 84,64

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

a4 kliklijst

Op veel plekken waar u komt ziet u kliklijsten. U ziet ze hangen op school aan de muren om informatie te delen met leerlingen. In de kroeg komt u ze op de wc tegen met advertenties er in. Ook hangen ze bij de supermarkt om aanbiedingen te laten zien. Kliklijsten zijn voor iedere situatie ideaal en ze zijn multifunctioneel in te zetten. Ze kunnen niet alleen staand, maar ook liggend worden gepresenteerd. Door het kliksysteem is hetgeen wat u presenteert makkelijk te wisselen. Perfect voor wanneer u de uitingen vaker wilt vervangen.

Formaat a4

Bent u benieuwd naar de afmetingen van een a4 formaat? 210 mm x 297 mm zijn de exacte afmetingen. 297 millimeter is de lente en 210 millimeter is de breedte van een a4 formaat. In centimeters is het respectievelijk 29,7 cm en 21 cm. In Engelstalige landen gebruiken ze inches om de lengte en breedte aan te geven. In Engelse maten is een a4 formaat 8,3 bij 11,7 inches…

Kliklijst a4 kopen

Wilt u een kliklijst a4 kopen? Kliklijsten van het formaat a4 zijn ideaal voor het ophangen van posters, lijsten en aanbiedingen. Het formaat a4 valt goed op. Daarnaast wordt het drukwerk extra beschermd in een kliklijst en blijven de posters schoon. De anti reflex voorzetfolie beschermd het drukwerk. Op deze manier gaat het drukwerk langer mee. Ook kan de inhoud van de klik wissellijsten eenvoudig worden vervangen. De kliklijsten worden geleverd met pluggen en schroeven. Bent u overtuigd van de a4 kliklijsten? Bestel ze dan direct in onze online webshop.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2665 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen