L-standaards A5

Een L-standaard A5 is ideaal voor de presentatie van uw menu of voor de presentatie van uw producten. De presentatie van deze l-standaards is eenzijdig, maar je kunt wel kiezen voor de staande of de liggende presentatie. Ze zijn per stuk verkrijgbaar. Het glasheldere uiterlijk komt door het gepolijste acrylaat.

Lijst  Foto-tabel 

 1. L-Standaard A5 "Budget"

  L-Standaard A5 "Budget"

  L-Standaard A5 “Budget”, de meest gebruikte kaarthouder voor de laagste prijs. De L-Standaard A5 helt dankzij de voet in L vorm ligt achterover. Dit zorgt ervoor de kaarthouder goed is af te lezen. De L-Standaard is geschikt voor het formaat A5 staand. Gebruik het standaard bijvoorbeeld als menukaarthouder of als kaarthouder voor het presenteren van de specificaties bij uw producten.  

  Vind u een "budget" product elders goedkoper laat ons dit weten en wij passen de prijs aan. 

  Meer info
  Excl. BTW € 1,62 Incl. BTW € 1,96 Vanaf € 1,68

  Meer informatie

 2. L-Standaard A5 "Budget" | Liggend

  L-Standaard A5 "Budget" | Liggend

  L-Standaard A5 “Budget” | Liggend, de meest gebruikte kaarthouder voor de laagste prijs. De L-Standaard A5 liggend helt dankzij de voet in L vorm ligt achterover. Dit zorgt ervoor de kaarthouder goed is af te lezen. De L-Standaard is geschikt voor het formaat A5 liggend. Gebruik het standaard bijvoorbeeld als menukaarthouder of als kaarthouder voor het presenteren van de specificaties bij uw producten.  

  Vind u een "budget" product elders goedkoper laat ons dit weten en wij passen de prijs aan. 

  Meer info
  Excl. BTW € 1,76 Incl. BTW € 2,13 Vanaf € 2,02

  Meer informatie

 3. L-Standaard A5 Eco

  L-Standaard A5 "Eco"

  L-Standaard A5 “Eco”, minstens net zo goed en mooi als het origineel maar dan een stukje groener. De L Standaard is een van de meest gebruikte kaarthouders. Dankzij de L vorm buigt de kaarthouder ligt achterover hierdoor is het gepresenteerde perfect te zien. Gebruik het standaard bijvoorbeeld voor het presenteren van uw prijslijsten of productspecificaties. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,74 Incl. BTW € 3,32 Vanaf € 2,99

  Meer informatie

 4. L-Standaard A5 Eco | Liggend

  L-Standaard A5 "Eco" | Liggend

  L-Standaard A5 “Eco” | Liggend, minstens net zo goed en mooi als het origineel maar dan een stukje groener. De L Standaard is een van de meest gebruikte kaarthouders. Dankzij de L vorm buigt de kaarthouder ligt achterover hierdoor is het gepresenteerde perfect te zien. Gebruik het standaard bijvoorbeeld voor het presenteren van uw prijslijsten of productspecificaties.  

  Meer info
  Excl. BTW € 2,78 Incl. BTW € 3,36 Vanaf € 3,03

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

L-standaard A5 van Displaysenzo

Wilt u uw producten of diensten presenteren en kunt u daarbij L-standaards A5 gebruiken? De L-standaards A5 van Displaysenzo zijn geschikt voor bijvoorbeeld een baliepresentatie. Ook zijn deze geschikt voor bureaupresentaties. Het verwisselen gaat eenvoudig en ze zijn enkelzijdig te gebruiken. Dankzij het gepolijste acrylaat zien de L-standaards er glashelder uit. Het product is zowel per stuk als in grote aantallen verkrijgbaar. Bij hoge aantallen kunt u een offerte bij ons aanvragen. Het product ligt op de juiste hoek, namelijk licht achterover gebogen. Dit maakt het makkelijk om af te lezen wat erop staat. Zo bent u goed voorbereid op een baliepresentatie of kantoorpresentatie.

Help het milieu met de L-standaard A5 Eco Variant

Wilt u als bedrijf of persoon meer rekening houden met het milieu? Dan hebben wij de “Eco” variant voor u. De kwaliteit is net zo goed als het originele product. Ook is hij net zo helder en mooi. De kaarthouder wordt gemaakt van Ecocrylic® XT. Dit materiaal is voor 70% gerecycled. Zo helpt u mee aan het hergebruik van materialen. Ook zorgen wij ervoor dat de L standaards worden geproduceerd, opgeslagen en verzonden vanuit dezelfde Nederlandse locatie. Op die manier dragen wij ook bij aan het milieu door het aantal transportbewegingen te verminderen. Ook zorgen wij met behulp van zonnepanelen ervoor dat we onze eigen stroom opwekken. Er wordt hiermee genoeg stroom opgewekt voor het hele bedrijf.

L-standaards A5 varianten

Bij de L standaards op A5 formaat verkopen wij een “Budget” en een “Eco” versie. Voor de “Budget” variant betaald u altijd de laagste prijs. Mocht u deze elders goedkoper vinden kunt u ons contacteren. Wij zorgen ervoor dat u een eerlijke prijs betaald. Daarbij is alles binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Het maakt niet uit welke voorkeur u heeft. Alle producten zijn leverbaar. De kwaliteit van elke variant is hoog. De A5 variant is zeer geschikt voor het presenteren van prijslijsten of product specificaties.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2665 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen