Kliklijsten voor het tonen van corona maatregelen.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A4

  Kliklijst A4

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. De kliklijsten van displaysenzo zijn geschikt om staande en liggende uitingen te presenteren. Deze lijst is uitermate geschikt voor het formaat A4.Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. De schroefgaten zullen weggewerkt achter het profiel zitten.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,03 Incl. BTW € 9,72

 2. Kliklijst A5

  Kliklijst A5

  De kliklijst is voorzien van een aluminium framewerk geschikt voor zowel een staande als een liggende presentatie van uw A5 formaat drukwerk. Dit is gemakkelijk te realiseren dankzij de voorgeboorde schroefgaten die netjes weggewerkt zijn achter het frame. Voorzien van schroeven en pluggen.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,75 Incl. BTW € 8,17

 3. Kliklijst a3

  Kliklijst A3

  Kliklijst om alle A3 formaat drukwerken mee te presenteren aan de wand. Eenvoudig op te hangen met behulp van de 4 boorgaten die netjes weggewerkt zijn achter het aluminium profiel. Schroeven en pluggen zitten als extra service bij onze wissellijsten inbegrepen. Geschikt voor een staande en een liggende presentatie. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilver.

  Kliklijst A3 zilverKliklijst A3 zwartKliklijst A3 wit
  Meer info

  Van € 14,04

  Special Price Excl. BTW € 10,95 Incl. BTW € 13,25

 4. Kliklijst A4 met verstelbare voet

  Kliklijst A4 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard is voorzien van een telescopische standaard met daarop een kliklijst A4. De kliklijst is voorzien van een aluminium frame en kan op de standaard geplaatst worden in een liggend en staande pagina indeling A4 formaat. De display is tevens voorzien van een verzwaarde voet en de standaard is verstelbaar tussen de hoogtes 640 en 1020 mm. Dit maakt de standaard uitermate geschikt voor een stabiele presentatie op uw vloer.

  Meer info

  Van € 78,65

  Special Price Excl. BTW € 60,00 Incl. BTW € 72,60

 5. Kliklijst A3 met verstelbare voet

  Kliklijst A3 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard met kliklijst is dankzij de telescopische standaard te verstellen in diverse hoogtes. Je kunt de A3 kliklijst zowel staand als liggend presenteren. De voet van deze display is verzwaard wat zorgt voor een stabiele en stevige vloer presentatie.

  Meer info

  Van € 96,80

  Special Price Excl. BTW € 75,00 Incl. BTW € 90,75

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2330 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen