FOLDERHOUDERS 1/3 A4

Een veel voorkomende folder is de maat 1/3 A4. Bij Displaysenzo bieden we deze folderhouder aan in twee verschillende soorten. Beide folderhouders zijn uitermate geschikt voor een stevige en stabiele presentatie op een balie of bureau. Beide zijn ook van uitstekende kwaliteit met extra eigenschappen:

 • De economyline is voorzien van geribbelde bodem zodat uw folders, ook als er wat minder in zitten, altijd perfect gepresenteerd worden.
 • De reguliere folderhouder is verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij uw huisstijl, product of campagne.
 • Bij beide folderhouders 1/3 A4 is personalisatie (logo-opdruk) mogelijk.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder 1/3 A4 "Basic"

  Folderhouder 1/3 A4 "Basic"

  Folderhouder 1/3 A4 geschikt voor het presenteren van folders, brochures, flyers of ander drukwerk. Deze mooie basic folderhouder kan zowel neergezet als opgehangen worden. Plaats de 1/3 A4 folderhouder bijvoorbeeld op de toonbank of hang hem aan de muur.

  Op zoek naar iets meer kleur? Kijk dan bij onze Folderhouder 1/3 A4 "Color".

  Meer info
  Excl. BTW € 1,60 Incl. BTW € 1,94 Vanaf € 1,60

  Meer informatie

 2. Folderhouder 1/3 A4 zonder folder

  Folderhouder 1/3 A4 "Classic"

  Een folderhouder met een stevige standaard voorzien van een boorgat om een wandbevestiging te kunnen realiseren en is ook nog voorzien van een geribbelde bodem. Deze unieke bodem zal ervoor zorgen dat uw 1/3 A4 folders op een prachtige manier gepresenteerd zullen worden. Dit is een smal model, dus geen A4 formaat. Mocht u op zoek zijn naar een A4 formaat houder kijk dan bij onze A4 folderhouders.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,65 Incl. BTW € 2,00 Vanaf € 1,69

  Meer informatie

 3. Folderhouder 1/3 A4 "Smart"

  Folderhouder 1/3 A4 "Smart"

  De Folderhouder 1/3 A4 zorgt er met zijn strakke lijnen en modern uiterlijk voor dat je flyer nog beter voorzijn recht komen. Positioneer je flyer prominent op de balie in plaats van ze op een stapeltje bij de rest te leggen. De folderhouder is gemaakt van stevig helder polystyreen en is geschikt voor DIN A4 oftewel 1/3 A4. 

  LET OP: in deze folderhouder past geen A4, opzoek naar een folderhouder voor A4 formaat kijk dan bij onze Folderhouders A4.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,02 Incl. BTW € 2,44

  Meer informatie

 4. Folderhouder 1/3 A4 Helder

  Folderhouder 1/3 A4 "Color"

  Meest voorkomende formaat folder is de 1/3 A4, ook wel de drieluik folder. Deze houder is perfect om deze maat folders professioneel te presenteren. De folderhouder is in diverse kleuren te verkrijgen en te voorzien van een opdruk. Je kunt de display ophangen aan de muur of presenteren op een tafel of balie. Let wel dit is geen A4 formaat folderhouder.

  Folderhouder 1/3 A4 RoodFolderhouder 1/3 A4 BordeauxFolderhouder 1/3 A4 GroenFolderhouder 1/3 A4 OranjeFolderhouder 1/3 A4 BlauwFolderhouder 1/3 A4 Transparant BlauwFolderhouder 1/3 A4 Transparant GroenFolderhouder 1/3 A4 GeelFolderhouder 1/3 A4 WitFolderhouder 1/3 A4 ZwartFolderhouder 1/3 A4 Transparant OranjeFolderhouder 1/3 A4 Transparant RoodFolderhouder 1/3 A4 Transparant Paars
  Meer info

  Van € 5,11

  Special Price Excl. BTW € 4,10 Incl. BTW € 4,96

  Meer informatie

 5. Luxe Folderhouder 1/3 A4

  Luxe Folderhouder 1/3 A4

  Glasheldere 1/3 A4 display met een vuldiepte van 30 mm. In deze luxe folderhouder zit een geïntegreerde stop tegen het glijden van uw folders. Hierdoor staan ze ook mooi als er wat minder flyers in de luxe folderhouder zitten. Let wel dat dit gaat om een smal model, mocht u de luxe folderhouder A4 zoeken, klik dan op de link.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,86 Incl. BTW € 9,51

  Meer informatie

 6. Metalen folderhoude r1/3 a4 met flyer

  Folderhouder 1/3 A4 metaal

  Geef uw folders het beste en presenteer ze in deze metalen folderhouder in formaat 1/3 A4! De houder is voorzien van 4 anti slip grippers om een stabiele presentatie te kunnen bieden op uw tafel of bureau. Let op; deze houder is niet geschikt voor een A4 formaat kaart. Bekijk hier onze folderhouder A4 metaal.

  Meer info

  Van € 4,90

  Special Price Excl. BTW € 1,99 Incl. BTW € 2,41

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Folderhouders 1/3 A4

Het 1/3e A4 formaat is een populair formaat voor flyers. Om deze flyers netjes te kunnen presenteren aan uw doelgroep bieden we bij Displaysenzo ook folderhouders 1/3 A4 aan. Deze handzame folderhouders zijn in een liggend en staand model verkrijgbaar. Elk type flyer past dus in een van onze folderhouders Het is ook mogelijk om de staande folderhouders 1/3 A4 aan de wand te bevestigen, want op de rug van de houder zit een boorgat. De folderhouders 1/3 A4 zijn in diverse kleuren beschikbaar en we kunnen er ook nog een opdruk aan toevoegen. De folderhouder is zo tot in detail aan te passen aan uw stijl.

Folderdisplays 1/3 A4

Er zijn veel verschillende soorten displays en deze hebben ook allemaal weer een speciale functie. Zo zijn er ook speciale displays voor 1/3e A4 formaat, ook wel 1/3 A4 DIN genoemd. Dit staat gelijk aan 1/3e deel van een A4 formaat en heeft afmetingen van 99 mm × 210 mm. Dit formaat wordt veel gebruikt voor verschillende soorten folders of voor menukaarten. De meest bekende variant is de drieluik brochure. Deze folder displays zijn geschikt voor een bulk presentatie van 1 3e A4 folders voor 1 vak. Indien u meer folders wilt presenteren, hebben we enkele folderdisplays met meerdere vakken, zodat u verschillende folders kunt presenteren in één display. Maar ze worden niet alleen gebruikt voor folders, wat dacht u van het organiseren van verschillende tijdschriften of to-do bakjes voor op kantoor? Bekijk ons assortiment en kies een geschikte 1/3e A4 formaat folderdisplay. 

Bedrukte flyerhouders

Bij Displaysenzo verzorgen we, op uw verzoek, ook bedrukte flyerhouders. Zo kunt u de flyerhouder personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, slogan of een andere opdruk naar keuze. De flerhouders zijn gemaakt van stevig plexi, dus ze gaan lang mee. Wilt u nog meer informatie of heeft u advies nodig over bedrukte flyerhouders of folderhouders 1/3 A4 formaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen