L-standaards A4

Bent u op zoek naar een kaarthouder L-standaard A4? Deze standaards van Displaysenzo zijn gemaakt van gepolijst acrylaat en daardoor glashelder. De L-standaards kunt u per stuk bestellen.

Lijst  Foto-tabel 

 1. L-standaard A4 liggend

  L-Standaard A4 Liggend

  Deze A4 L-Standaard is ideaal om uw liggende A4 netjes te presenteren. Uw A4 is handig te verwisselen in deze standaard en blijft stof en vuil vrij. Deze display is geschikt voor een 1 zijdige tafelpresentatie. Tevens zal de standaard licht hellend achterover gepresenteerd worden dankzij de l vormige houder.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,10 Incl. BTW € 4,96 Vanaf € 4,37

  Meer informatie

 2. L standaard A4,

  L-Standaard A4 Staand

  Deze L-Standaard A4 is perfect voor het presenteren van een A4 formaat flyer, affiche of andere uiting. Uitermate geschikt voor een 1-zijdige presentatie van een prijslijst of menukaart op A4 staand papierformaat.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,82 Incl. BTW € 4,62 Vanaf € 3,69

  Meer informatie

 3. L-Standaard A4 "Combi"

  L-Standaard A4 "Combi"

  De L-Standaard A4 "Combi" van Displaysenzo.nl heeft een rondom gepolijste afwerking. Dankzij dit handige ontwerp kun je de standaard zowel staand als liggend wegzetten op uw tafel of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,50 Incl. BTW € 5,45

  Meer informatie

 4. L-Standaard A4 "Budget"

  L-Standaard A4 "Budget"

  L-Standaard A4 “Budget”, de meest gebruikte kaarthouder voor de laagste prijs. De L-Standaard A4 helt dankzij de voet in L vorm ligt achterover. Dit zorgt ervoor de kaarthouder goed is af te lezen. De L-Standaard is geschikt voor het formaat A4 staand. Gebruik het standaard bijvoorbeeld als menukaarthouder of als kaarthouder voor het presenteren van de specificaties bij uw producten.  

  Vind u een "budget" product elders goedkoper laat ons dit weten en wij passen de prijs aan. 

  Meer info

  Van € 3,29

  Special Price Excl. BTW € 2,70 Incl. BTW € 3,27

  Vanaf € 2,82

  Meer informatie

 5. L-Standaard A4 "Budget" | Liggend

  L-Standaard A4 "Budget" | Liggend

  L-Standaard A4 “Budget” | Liggend, de meest gebruikte kaarthouder voor de laagste prijs. De L-Standaard A4 liggend helt dankzij de voet in L vorm ligt achterover. Dit zorgt ervoor de kaarthouder goed is af te lezen. De L-Standaard is geschikt voor het formaat A4 liggend. Gebruik het standaard bijvoorbeeld als menukaarthouder of als kaarthouder voor het presenteren van de specificaties bij uw producten.  

  Vind u een "budget" product elders goedkoper laat ons dit weten en wij passen de prijs aan. 

  Meer info

  Van € 3,57

  Special Price Excl. BTW € 2,55 Incl. BTW € 3,09

  Vanaf € 2,54

  Meer informatie

 6. L Standaard A4 Top Loading

  L-Standaard A4 "Top loading"

  L-Standaard A4 "Top loading", Verwissel gemakkelijk je drukwerk van af de bovenkant. In tegenstelling tot de normale L Standaards vul je deze niet van onder op opzij maar van boven. Dankzij de uitsparing voor je vinger wissel je in een hand om draai van A4tje.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,99 Incl. BTW € 7,25

  Meer informatie

 7. L-Standaard A4 Eco

  L-Standaard A4 "Eco"

  L-Standaard A4 “Eco”, minstens net zo goed en mooi als het origineel maar dan een stukje groener. De L Standaard is een van de meest gebruikte kaarthouders. Dankzij de L vorm buigt de kaarthouder ligt achterover hierdoor is het gepresenteerde perfect te zien. Gebruik de standaard bijvoorbeeld voor het presenteren van uw prijslijsten of productspecificaties. 

  Meer info
  Excl. BTW € 4,30 Incl. BTW € 5,20 Vanaf € 4,68

  Meer informatie

 8. L-Standaard A4 Eco Liggend

  L-Standaard A4 "Eco" | Liggend

  L-Standaard A4 “Eco” | Liggend, minstens net zo goed en mooi als het origineel maar dan een stukje groener. De L Standaard is een van de meest gebruikte kaarthouders. Dankzij de L vorm buigt de kaarthouder ligt achterover hierdoor is het gepresenteerde perfect te zien. Gebruik het standaard bijvoorbeeld voor het presenteren van uw prijslijsten of productspecificaties.  

  Meer info
  Excl. BTW € 4,46 Incl. BTW € 5,40 Vanaf € 4,86

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

L-standaards A4 van Displaysenzo

Displaysenzo heeft kaarthouders die eenzijdig kunnen worden gepresenteerd. Daarbij is het mogelijk om de kaarthouders voor zowel een staande als een liggende presentatie te verkrijgen. Verder kunt u ook kiezen voor de L-standaard A4 “Combi” waarbij u gelijk twee in een hebt. De L-standaards A4 blijven stof- en vuilvrij. Mede dankzij de L-vorm zal de standaard licht hellend achterover gepresenteerd worden. Een goede manier dus om uw liggende A4 netjes te presenteren.

Toepassing van de staande variant L-standaard A4

Als u bijvoorbeeld denkt aan de L-standaard A4 staand dan is deze variant perfect voor het presenteren van een A4 formaat flyer of affiche. Een goede toepassing van dit formaat is een 1-zijdige presentatie van een prijslijst of menukaart. Doordat de display licht hellend is naar achteren, zullen uw gasten in het restaurant de menukaart makkelijk kunnen lezen. Tevens is dit hetzelfde verhaal bij een prijslijst. In een oogopslag zullen uw klanten de volledige prijslijst kunnen zien. Ook valt de L-standaard A4 niet op door haar glasheldere uitstraling. Ze zijn per stuk te bestellen. Voor grote aantallen kunt u een offerte aanvragen.

Verschillende varianten voor al uw wensen!

Waar de liggende variant ideaal is om een 1-zijdige tafelpresentatie te geven, is de staande variant juist handig voor prijslijsten en menukaarten. Daarbij kunt u ook afwisselen door de “Combi” variant te kopen. Zo heeft u zowel staand als liggend ineen. Daarbij kunt u ook voor de “Budget” variant kiezen. Deze variant is iets goedkoper dan de andere producten. Ook heeft u daarbij garantie voor de laagste prijs. Als u elders een vergelijkbaar product voor een lagere prijs vindt, passen wij de prijs aan. Ook kunt u voor de “Eco” variant gaan. Dit is hetzelfde product als de originele, maar dan een stukje groener.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2671 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen