TAFELSTANDAARD

 • Glashelder acrylaat 
 • Rondom gepolijst
 • Staand & liggende presentatie

Lijst  Foto-tabel 

 1. L-Standaard A4 "Combi"

  L-Standaard A4 "Combi"

  De L-Standaard A4 "Combi" van Displaysenzo.nl heeft een rondom gepolijste afwerking. Dankzij dit handige ontwerp kun je de standaard zowel staand als liggend wegzetten op uw tafel of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,50 Incl. BTW € 5,45

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Handige tafelstandaard

Op zoek naar een handige tafelstandaard? Kijk dan eens naar onze kaarthouder! Je kunt dit model, dankzij de vorm en lengte van de voet, gebruiken voor een staand en liggend formaat kaart. Deze standaard van A4 formaat heeft de perfecte afmetingen om de standaard op tafel te plaatsen. De tafelstandaard is rondom gepolijst en ziet er daardoor mooi afgewerkt uit. Een ideale tafelstandaard voor de weergave van menu’s in restaurants. De kaart kan er heel makkelijk ingeschoven worden aan de zijkanten. Zo eenvoudig hij er in gaat, zo eenvoudig gaat hij er ook weer uit. Met deze tafelstandaard kun je dus makkelijk en vaak je kaart veranderen en ook nog de ene keer liggend en de andere keer staand presenteren. Dit is dus een echte multifunctionele tafelstandaard.

Twee-in-één tafelstandaard

Sla nu twee vliegen in een klap. Je hoeft geen aparte houders meer te bestellen om je kaart op verschillende manieren te presenteren. Deze kaarthouder kun je namelijk op twee manieren gebruiken. De voet van de standaard is zo ontworpen dat je er een staande kaart op A4 formaat in kunt presenteren maar ook een kaart op liggend A4 formaat. De tafelstaanders van Displaysenzo worden geproduceerd uit glashelder acrylaat waardoor de gepresenteerde informatie helder en duidelijk zichtbaar is.

Tafelstaander bestellen

Bij Displaysenzo kun je altijd bestellen vanaf 1 stuk. Bij deze tafelstandaard is dat helemaal handig want eigenlijk koop je er twee-in-één. De tafelstandaard is ook nog te personaliseren. Wij kunnen de tafelstandaard bijvoorbeeld bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2665 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen