Kliklijst A0

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A0 zilver

  Kliklijst A0 Basic | 25mm

  Wilt u uw A0 formaat poster graag presenteren in uw winkel of pand? Probeer dan de kliklijsten van Displaysenzo eens. U klipt de frames heel gemakkelijk opzij, waarna u het voorzetfolie verwijderd. Hierop legt u uw poster, waarna het antireflex voorzetraam teruggeplaatst kan worden. De kliklijst in de kleur zilver, is voorzien van diverse boorgaten, pluggen en schroeven worden voor u meegeleverd.

  Meer info
  Excl. BTW € 32,95 Incl. BTW € 39,87 Vanaf € 35,03

  Meer informatie

 2. Kliklijst A0 zwart

  Kliklijst Zwart A0 | 25mm

  Wilt u uw A0 formaat poster graag presenteren in uw winkel of pand? U klipt de frames heel gemakkelijk opzij, waarna u het voorzetfolie verwijderd. Hierop legt u uw poster waarna het antireflex voorzetraam teruggeplaatst kan worden. De kliklijst is voorzien van diverse boorgaten die wegvallen achter het klikbare frame. pluggen en schroeven worden voor u meegeleverd.

  Meer info
  Excl. BTW € 34,65 Incl. BTW € 41,93 Vanaf € 37,73

  Niet in voorraad

 3. Kliklijst A0 wit

  Kliklijst Wit A0 | 25mm

  Wilt u uw A0 formaat poster graag presenteren in uw winkel of pand? Probeer dan de kliklijsten van Displaysenzo eens. U klipt de frames heel gemakkelijk opzij, waarna u het voorzetfolie verwijderd. Hierop legt u uw poster en plaatst u het antireflex voorzetraam terug. De kliklijst heeft een mooie kleur wit en is voorzien van diverse boorgaten, pluggen en schroeven worden voor u meegeleverd.

  Meer info
  Excl. BTW € 55,55 Incl. BTW € 67,22

  Niet in voorraad

 4. Kliklijst A0 | 32mm

  Kliklijst A0 | 32mm

  De Kliklijst A0 | 32mm is voorzien van een extra breed 32mm frame. Dit zorgt voor meer stevigheid en een robuust uiterlijk. De kliklijst is voorbereid om opgehangen te worden met de meegeleverde schroeven en pluggen. In de kliklijst zit een antireflex voorzetfolie dat ervoor zorgt dat de poster goed blijft zitten en beschermd wordt. De kliklijst kan zowel portrait als landscape worden gebruikt. 

  Meer info
  Excl. BTW € 38,84 Incl. BTW € 47,00

  Meer informatie

 5. Kliklijst Lockable A0 | 32mm

  Kliklijst Lockable A0 | 32mm

  Doormiddel van een inbusslot is ervoor gezorgd dat je de Kliklijst Lockable A0 | 32mm niet zomaar opent. De lijst is voorzien van verborgen wandmontage punten en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dankzij de meegeleverde voorzetfolie kan de poster niet gewisseld worden zonder het slot te openen. Perfect voor plekken met minder toezicht. Ook verkrijgbaar in een waterdichte variant. 

  Meer info
  Excl. BTW € 53,83 Incl. BTW € 65,13

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2673 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen