STOEPBORDEN

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om de aandacht van potentiele klanten te trekken. Steeds vaker zie je dat er gekozen wordt door winkeliers of restauranteigenaars om een stoepbord te gebruiken. Stoepborden zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten, zo zie je ze met watertank, met een slot, LED verlicht of juist een krijtbord. Bij displaysenzo bieden wij u een reeks stoepborden aan, deze zullen van goede kwaliteit zijn en dit allemaal voor een eerlijke prijs.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Stoepbord A1

  Stoepbord A1

  Laat uw klanten ook stoppen voor uw deur met het handige stoepbord van Displaysenzo. Geschikt voor de presentatie van 2 A1 rechtopstaande posters. Mis deze kans niet!!

  Meer info

  Van € 114,95

  Special Price Excl. BTW € 88,75 Incl. BTW € 107,39

 2. Stoepbord A1 met watertank

  Stoepbord A1 met watertank

  Dit stoepbord is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Voorzien van een watertank, met wielen en een handvat zodat je het bord gemakkelijk kunt verrijden. De kliklijsten zijn geplaatst op de watertank met sterke veren, die ervoor zorgen dat ze bij harde wind ook stabiel zal blijven staan. De kliklijsten zijn gemakkelijk te openen dankzij het klikframe. Geschikt voor een twee zijdige presentatie. De houder is voor 100% waterproof.

  Meer info

  Van € 163,35

  Special Price Excl. BTW € 125,00 Incl. BTW € 151,25

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2330 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen