MENUKAARTHOUDERS

Elke horecagelegenheid is anders, daarom kunt u bij Diplaysenzo.be kiezen uit een ruim aanbod menukaarthouders. Alle menuhouders zijn gemaakt van hoogwaardig acrylaat en zullen uw zorgvuldig samengestelde menu met een zelfde zorgvuldigheid presenteren.

Voor elk soort menu heeft Displaysenzo.be een geschikte menuhouder. Of het nu gaat om het dagmenu, keuzemenu, een wijnkaart, ijskaart of combinaties van kaarten. U kunt onder andere kiezen voor 3- of 4-zijdige menukaarthouders of een menuhouder in stervorm. Alle menukaarthouders kunnen we ook bedrukken met uw logo of andere uiting.

Menuhouder in de horeca

Met een menuhouder zorgt u ervoor dat u uw gasten goed tot dienst bent. Met een houder van Displaysenzo presenteert u uw menu netjes en duidelijk op tafel. Vanaf nu geen wegwaaiende menukaarten meer, en in de stevige houder zullen de menukaarten ook niet meer beschadigd raken. 

Grote keuze aan menukaarthouders

Het grootste aanbod menukaarthouders vindt u bij Displaysenzo. Door alle verschillende soorten en maten is er altijd een geschikte houder voor uw kaart. We zetten een aantal voorbeelden voor u op een rij:

De menukaarthouder met voet is gemaakt van helder acrylaat en beschikbaar met verschillende soorten voeten. Zo is er een acyrlaat voet verkrijgbaar maar sinds kort bieden we ook een aluminium houder aan. Uitermate geschikt voor een stabiele tafelpresentatie.

3- en 4-zijdige menukaarthouders zijn gemaakt van helder acrylaat. De 3-zijdige menukaarthouder heeft een driehoekige vorm en de 4-zijdige heeft een blokvorm. Deze zijn allebei verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor een staande presentatie van uw menukaarten.

De stervormige menukaarthouder is ook gemaakt van helder acrylaat. Bij deze vorm kunt u drie verschillende kaarten presenteren op uw tafel in de vorm van een ster. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor een staande presentatie van menukaarten.

Een klassieke tafelstandaard is verkrijgbaar in T- en L-vorm standaarden en deze zijn zorgvuldig geproduceerd uit helder acrylaat. De platte voeten zorgen voor een stabiele tafelpresentatie en de kaarthouders zijn verkrijgbaar voor een liggende en staande presentatie.

De menu clip van Displaysenzo is gemaakt van RVS en is uitermate geschikt voor het presenteren van geplastificeerde menukaarten. U plaatst de clips op tafel en steekt de kaart in de inkeping aan de bovenzijde. Met deze menuclips kunt u heel snel wisselen van kaart. Dat is handig wanneer u een aparte lunch- en dinerkaart heeft.

U kunt uw menuhouder personaliseren door uw eigen logo of slogan er op te laten drukken. Neem voor alle informatie over het bedrukken van uw menuhouder eens contact op met ons via info@displaysenzo.nl of bel naar 0031(0)164 258915.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2671 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen