DRAAIENDE MENUKAARTHOUDER

 • Geschikt voor een twee zijdige presentatie
 • Verkrijgbaar in 3 verschillende maten
 • Verzwaarde matte voet
 • Wordt geleverd met anti slip onder de voet

Lijst  Foto-tabel 

 1. Draaiende menukaarthouder 1/3 A4

  Draaiende menukaarthouder 1/3 A4

  De menukaarthouder is geschikt voor een tweezijdige presentatie van een staande 1/3 A4 DIN formaat kaart en vanwege de unieke houder kan hij swivel gedraaid worden. Deze houder is niet geschikt voor de presentatie van 1 A4 kaart, mocht u deze zoeken kunt u de draaiende menukaarthouder A4 hier bekijken.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,99 Incl. BTW € 9,67

  Meer informatie

 2. Draaiende menukaarthouder A5

  Draaiende menukaarthouder A5

  De draaiende menukaarthouder is geschikt voor een tweezijdige presentatie van een staande A5 kaart. U plaatst de kaarthouder simpelweg in de draaiende houder en u kunt uw kaarten op een unieke en speciale manier showen.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,99 Incl. BTW € 12,09

  Meer informatie

 3. Draaiende menukaarthouder A4

  Draaiende menukaarthouder A4

  De menukaarthouder is geschikt voor een tweezijdige presentatie van een staande A4 formaat kaart en dankzij de voet is hij draaiend!

  Meer info
  Excl. BTW € 16,99 Incl. BTW € 20,56

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Bent u op zoek naar een unieke menu houder? Bij Displaysenzo hebben we het grootste online assortiment menuhouders. Deze variant is speciaal gemaakt voor een draaiende tweezijdige presentatie van uw menukaarten. Gemakkelijk online te bestellen in onze webshop en verkrijgbaar in de maten 1/3 A4, A5 en A4.
Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen