Folderhouder A5

De maat A5 is een veel voorkomende maat voor flyers en folders. De folderhouder A5 is dan ook een van de meest verkochte folder/flyerhouder van Displaysenzo. De folderhouders zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. Ook kunt u een logo op de houder laten drukken. Er past er dus altijd wel een bij uw huisstijl, product of campagne. Er zit een voetje aan de achterzijde waardoor de houder stabiel blijft staan. Alle folderhouders worden gemaakt van stevig polystyreen. De houders gaan hierdoor lang mee en kunnen wel tegen een stootje.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder A5 "Basic"

  Folderhouder A5 "Basic"

  Folderhouder A5 die perfect is voor het presenteren van folders, brochures, flyers of ander drukwerk. Deze mooie basic folderhouder A5 kan zowel neergezet als opgehangen worden. Plaats de folderhouder bijvoorbeeld op de toonbank of hang hem aan de muur. Optioneel kan het A5 folderdisplay worden voorzien van uw logo of een tekst.

  Op zoek naar iets meer kleur? Kijk dan bij onze Folderhouder A5 "Color".

  Meer info
  Excl. BTW € 2,10 Incl. BTW € 2,54 Vanaf € 2,06

  Meer informatie

 2. Folderhouder A5 "Classic"

  Folderhouder A5 "Classic"

  De folderhouder A5 heeft een stevige standaard, een boorgat t.b.v. een wandbevestiging en is ook nog voorzien van een geribbelde bodem. Deze unieke bodem zal ervoor zorgen dat al uw folders en flyers in formaat A5 staand op een prachtige manier gepresenteerd zullen worden. Ook als er eventjes wat minder affiches in deze display zitten. De kleur van de houder is transparant

  Meer info
  Excl. BTW € 3,13 Incl. BTW € 3,79

  Meer informatie

 3. Folderhouder A5 "Smart"

  Folderhouder A5 "Smart"

  Deze strak vormgegeven folderhouder A5 past op iedere toonbank. Presneteer op nette opgeruimde wijze je folders en flyers in A5-formaat met deze folderhouder. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,99 Incl. BTW € 3,62

  Meer informatie

 4. Folderhouder A5 Helder

  Folderhouder A5 Color

  Folderhouder om A5 folders in te presenteren. Geschikt voor zowel wand als balie presentatie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te voorzien van opdruk.

  Folderhouder A5 RoodFolderhouder A5 GeelFolderhouder A5 GroenFolderhouder A5 BordeauxFolderhouder A5 TransparantFolderhouder A5 OranjeFolderhouder A5 BlauwFolderhouder A5 WitFolderhouder A5 ZwartFolderhouder A5 Transparant BlauwFolderhouder A5 Transparant GroenFolderhouder A5 Transparant OranjeFolderhouder A5 Transparant PaarsFolderhouder A5 Transparant Rood
  Meer info
  Excl. BTW € 4,65 Incl. BTW € 5,63

  Meer informatie

 5. Luxe folderhouder A5

  Luxe Folderhouder A5

  Glasheldere A5 display met een vuldiepte van 30 mm. Dankzij het unieke design heeft de folderhouder een prachtige luxe uitstraling. De folderhouder wordt geleverd met een geïntegreerde stop die het glijden van uw folders in A5 staand formaat, ook als de houder wat minder gevuld is, tegengaat.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,30 Incl. BTW € 11,25

  Meer informatie

 6. A5 Folderhouder Liggend

  Folderhouder A5 "Basic" | Liggend

  Deze mooie Basic folderhouder is geschikt voor al je landscape A5 drukwerk. De folerhouder blijft dankzij de voet aan de achterzijde van de houder goed staan. Hij is gemaakt van glashelder polystyreen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,69 Incl. BTW € 3,25 Vanaf € 2,78

  Meer informatie

 7. Luxe folderhouder A5 Liggend

  Folderhouder A5 "Classic" | Liggend

  A5 formaat heldere folderhouder om uw A5 folders liggend te presenteren. Voorzien van twee steunen om een stabiele tafelpresentatie te kunnen geven. Verder heeft de display een geribbelde onderzijde zodat uw folders, ook als er wat minder in de houder zitten, er altijd top gepresenteerd in blijven staan.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,99 Incl. BTW € 4,83

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Handige flyerhouder in A5 formaat

Heeft u flyers of brochures in A5 formaat? Dan kunt u zeker en vast ook handige houder voor flyers gebruiken. Een veel voorkomende maat voor flyers en andere soorten folders is namelijk A5. Dit formaat is gelijk aan 210 x 148 mm. Onze folderhouder A5 is helemaal op dit formaat afgestemd. U kunt zo uw uitingen netjes presenteren op uw balie, bureau of op een beurs. Het handige van een folderbakje A5 van Displaysenzo is dat ze ook aan de muur te bevestigen zijn. In elke flyerhouder zit in de rug van het bakje een boorgat bovenaan. Zo kunt u ze makkelijk aan de muur hangen.

Staande of liggende folderhouder A5

U kunt kiezen voor een staand of liggend model folderhouder. Voor elke vorm flyer hebben wij een passende flyerhouder. Met deze twee opties bent u niet altijd afhankelijk van uw presentatiemateriaal bij het ontwerpen van flyers, folders of brochures. Het is juist goed eens te variëren in foldervorm. Dat zorgt voor een frisse uitstraling en zo blijft u de aandacht van uw publiek vasthouden. Want elke keer dezelfde presentatievorm van informatie zal op een gegeven moment over het hoofd gezien worden. De ene keer een staande folder en de andere keer een liggende folder (landscape) blijft vernieuwend. Zo kunt u in principe precies dezelfde inhoud van uw folder of flyer toch anders weergeven. 

Strakke presentatie met een folderbakje

In een folderbakje (ook wel flyerhouder) kunnen meerdere folders per vak geplaatst worden. Op een bureau, balie of tafel wordt de folderhouder A5 het meeste gebruikt. Als uw (potentiële) klanten de folder zien kunnen ze hem meteen meepakken. Met een mooie presentatie op uw bureau, of elders, vallen de folders of flyers meteen op. U hoeft zo niet steeds zelf te denken aan het meegeven van de folder. Op de bodem van de folderbakjes zit een geribbelde rand zodat de folders goed rechtop staan. Ook als het een flyer van één pagina is of als er maar een paar in de houder staan.    

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2671 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen