FOLDERHOUDERS A3

Een opkomende maat folder is de maat A3. Vanwege de toenemende vraag naar deze variant hebben wij besloten om ook de maat A3 in ons brede assortiment toe te voegen. Ook de folderhouders A3 worden gemaakt van stevig glashelder acrylaat. 

 • met voetje aan de achterzijde voor stevige en stabiele presentatie
 • personalisatie (logo-opdruk) mogelijk

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder A3 liggend

  Folderhouder A3 Liggend

  Een folderhouder speciaal geproduceerd voor de liggende A3 formaat uitingen. Deze wordt gemaakt uit glashelder acrylaat van 3 mm dik en komt netjes gepolijst aan. Dankzij de houders aan de achterzijde geschikt voor een stabiele tafel of balie presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 18,63 Incl. BTW € 22,54

  Meer informatie

 2. Folderhouder A3 staand

  Folderhouder A3 Staand

  Deze folderhouder is geschikt voor de presentatie van een staande A3 formaat folder! Wordt geproduceerd uit glashelder acrylaat en netjes gepolijst. Dankzij de handige standaards uitermate geschikt om te presenteren op een balie of bureau.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,18 Incl. BTW € 18,37

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

A3 Folderhouders bij Displaysenzo

In ons brede assortiment displays kan een folderhouder voor het opkomende formaat folder A3 natuurlijk niet ontbreken. Al onze A3 folderhouders zijn speciaal geproduceerd om al uw uitingen met de afmeting 297 x 420 mm goed tot zijn recht te laten komen. Onze A3 folderhouders zijn verkrijgbaar in een staande en een liggende variant. De folderhouders A3 zijn staan stabiel op de balie of een bureau door de stevige standaard aan de achterzijde.

Diverse folderhouders A3 formaat

We hebben naast folderhouders ook standaards in A3 formaat. Zo hebben we in ons assortiment een L en T vormige variant kaarthouder opgenomen. De kaarthouders zijn vanwege hun standaards uitermate geschikt voor een presentatie op een balie, tafel of bureau. Zo kunt u naast de folderhouder uw folder of flyer op een mooie manier presentere. De geïnteresseerde ziet zo als het ware een preview van uw folder en kan vervolgens een folder uit de folderhouder meenemen om thuis nog uitgebreider te bekijken.

Zoals u merkt zijn er een heleboel mogelijkheden om op een optimale manier uw drukwerk te presenteren en te verspreiden. Neem rustig een kijkje op onze website en wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

A3 Folderhouders bestellen

Bij Displaysenzo verzorgen we kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Voor iedere vorm van presentatie kunnen we een display bieden. Bestellen is al mogelijk vanaf 1 stuk. Dit geldt uiteraard ook voor de a3 folderhouders. Al onze displays zijn ook te personaliseren met uw eigen logo of een reclame-uiting. Na het kiezen van uw benodigde producten plaatst u deze in het winkelmandje. Hier ziet u vervolgens wat de verzendkosten worden en na bevestiging ontvangt u uw bestelling thuis.  

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2671 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen