Folderhouders A6

Folderhouders speciaal voor de maat A6. Ideaal voor alle A6 brochures, folders en flyers. Deze maat hebben we in een staande en liggende uiting. Alle A6 folderhouders zijn gemaakt van stevig polystyreen en hebben een voetje aan de achterzijde voor stevige en stabiele presentatie. Personalisatie (logo-opdruk) is ook mogelijk.

 1. Folderhouder A6 staand

  Folderhouder A6 Staand

  De A6 heldere folderhouder om al uw A6 folders staand te presenteren. Deze display is gemaakt van stevig plexi, om al uw affiches, brochures of flyers in formaat A6 professioneel te presenteren op bijvoorbeeld een balie of tafel.

  Meer info

  Van € 2,84

  Special Price Excl. BTW € 2,20 Incl. BTW € 2,66

 2. Luxe folderhouder A6 staand

  Luxe folderhouder A6 Staand

  A6 formaat heldere folderhouder om A6 folders keurig te presenteren. Voorzien van 2 steunen voor een stabiele tafel of balie presentatie. Verder is de display uitgerust met een geribbelde onderzijde, hierdoor zullen uw folders altijd mooi en goed gepresenteerd worden.

  Meer info

  Van € 5,45

  Special Price Excl. BTW € 3,29 Incl. BTW € 3,98

 3. Folderhouder A6 Liggend

  Folderhouder A6 Liggend

  De A6 heldere folderhouder om uw A6 folders liggend te presenteren. Geschikt voor professionele baliepresentatie. De display is gemaakt van helder plexi en is voorzien van een standaard, wat zorgt voor een stabiele presentie. Uitermate geschikt voor uw brochures, folders of flyers in formaat A6 liggend.

  Meer info

  Van € 3,55

  Special Price Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

Formaat A6

In ons assortiment hebben we ook enkele folderhouders voor de maat A6 zitten. Het formaat A6 staat gelijk aan 148 x 105 mm. In de maat A6 hebben we onderscheid gemaakt tussen een staande en liggende presentatie. De staande en liggende vorm zijn beide geproduceerd uit hoogwaardig polystyreen. Deze folderhouders zijn enkel geschikt voor een staande presentatie en komen het beste tot hun recht bij een balie of bureau presentatie. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen