Folderhouders A6

Folderhouders speciaal voor de maat A6. Ideaal voor alle A6 brochures, folders en flyers. Deze maat hebben we in een staande en liggende uiting. Alle A6 folderhouders zijn gemaakt van stevig polystyreen en hebben een voetje aan de achterzijde voor stevige en stabiele presentatie. Personalisatie (logo-opdruk) is ook mogelijk.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder A6 staand

  Folderhouder A6 "Basic"

  De A6 heldere folderhouder om al uw A6 folders staand te presenteren. Deze display is gemaakt van stevig plexi, om al uw affiches, brochures of flyers in formaat A6 professioneel te presenteren op bijvoorbeeld een balie of tafel.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,87 Incl. BTW € 2,26 Vanaf € 2,06

  Meer informatie

 2. Folderhouder A6 "Classic"

  Folderhouder A6 "Classic"

  De meest verkochte folderhouder A6 is deze Folderhouder A6 "Classic". Met de eenvoudige en tijdloze vormgeving past deze folderhouder overal tussen. De folderhouder is glashelder zodat al je flyers, folders, of ander drukwerk goed zichtbaar zijn. Doordat de folderhouder aan de onderkant iets smaller is dan aan A6 is deze folderhouder minder geschikt voor harde kaartjes. Contorleer daarom de afmetingen goed. Dankzij de geribbelde onderkant blijft het druk werk mooi in de houder staan. Aan de achterzijde is de folderhouder voorzien van twee voetjes om hem stevig te laten staan. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72

  Meer informatie

 3. Folderhouder A6 Liggend

  Folderhouder A6 "Basic" | Liggend

  De A6 heldere folderhouder om uw A6 folders liggend te presenteren. Geschikt voor professionele baliepresentatie. De display is gemaakt van helder plexi en is voorzien van een standaard, wat zorgt voor een stabiele presentie. Uitermate geschikt voor uw brochures, folders of flyers in formaat A6 liggend.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72 Vanaf € 2,42

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Formaat A6

In ons assortiment hebben we ook enkele folderhouders voor de maat A6 zitten. Het formaat A6 staat gelijk aan 148 x 105 mm. In de maat A6 hebben we onderscheid gemaakt tussen een staande en liggende presentatie. De staande en liggende vorm zijn beide geproduceerd uit hoogwaardig polystyreen. Deze folderhouders zijn enkel geschikt voor een staande presentatie en komen het beste tot hun recht bij een balie of bureau presentatie. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen