MENUKAARTHOUDER 4 ZIJDIG

 • Geschikt voor een balie/tafel presentatie
 • Vier zijdige presentatiemogelijkheid
 • Handig te verwisselen 

Lijst  Foto-tabel 

 1. Menukaarthouder 4-Zijdig A6

  Menukaarthouder 4-Zijdig A6

  Menukaarthouder 4 zijdig A6 staand; perfect voor het presenteren van een kleiner formaat menu. Bedrukking met uw logo is mogelijk. Dankzij de vierhoekige vorm is onze menu houder uitermate geschikt voor een zeer stabiele tafel of balie presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,99 Incl. BTW € 9,67

  Meer informatie

 2. Menukaarthouder 4-Zijdig A5

  Menukaarthouder 4-Zijdig A5

  Menukaarthouder 4 zijdig in formaat A5 staand is ideaal om uw menukaarthouder nét even anders te presenteren. Dankzij de vierhoek is de menu houder uitermate geschikt voor een stabiele tafelpresentatie. Bedrukking met bijvoorbeeld uw logo is mogelijk.

  Meer info
  Excl. BTW € 11,99 Incl. BTW € 14,51

  Meer informatie

 3. Menukaarthouder 4-Zijdig 1/3 A4

  Menukaarthouder 4-Zijdig 1/3 A4

  Menukaarthouder 4 zijdig 1/3 A4 DIN is perfect voor het presenteren van uw menu in folderformaat. Menukaart is er handig in te schuiven en een eventuele bedrukking is mogelijk. Dankzij de vierhoekige vorm is de menuhouder uitermate geschikt voor een stabiele tafel of balie presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,99 Incl. BTW € 12,09

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

MENUKAARTHOUDER 4-ZIJDIG

Bent u op zoek naar een nieuwe stijlvolle presentatie van uw menukaart? Dan bent u bij displaysenzo.be aan het juiste adres. We produceren onze menukaarthouders helemaal zelf wat ervoor zorgt dat wij een uitstekende kwaliteit producten kunnen leveren. De menukaarthouder 4 zijdig is leverbaar in blokvorm en verkrijgbaar in 1/3 A4, A5 en A6 formaat.

Alle menukaarthouders kunnen op verzoek bedrukt worden met uw logo of andere uiting. Mocht u een bedrukte menukaart wensen of is uw gewenste maat niet aanwezig, neem dan contact op met info@displaysenzo.nl, dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen