MENU CLIP METAAL

Voor het presenteren van geplastificeerde kaarten zijn de menuclips van displaysenzo.be de ideale manier. De clips zijn gemaakt van RVS oftewel edelmetaal. De geplastificeerde kaarten kunnen gemakkelijk tussen de inkepingen aan de bovenkant geschoven worden.

De clips kunnen geleverd worden in verschillende maten. Mocht u ze willen bedrukken? Neem dan contact met ons op via info@displaysenzo.nl of bel naar 0031(0)164 258915.

Lijst  Foto-tabel 

 1. PMMA menuclip 50 mm

  Menukaart Clip 50 mm

  Glasheldere kaarthouder clip 50 mm gemaakt uit PMMA. Ideaal om uw geplastificeerde menukaarten in te presenteren. Te voorzien van een bedrukking met bijvoorbeeld uw tafelnummers.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,30 Incl. BTW € 1,57

  Meer informatie

 2. Menuclip 100 mm PMMA

  Menuclip 100 mm

  Kaarthouder clip 100 mm gemaakt uit glashelder PMMA. Ideaal om uw geplastificeerde menukaart in te presenteren. Indien gewenst kunnen wij de menuclips voorzien van een bedrukking, met bijvoorbeeld de tafelnummers of uw logo.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,85 Incl. BTW € 2,24

  Meer informatie

 3. Menuclip 50 mm rvs

  Menukaart Clip 50 mm

  Deze handige RVS clip is ideaal om uw menukaart in te presenteren, of het nu gaat om A4, A5 of A6 formaat met deze handige clip kan het allemaal. De clip is 50 mm breed en ideaal om weg te zetten op een tafel. Mogelijk te voorzien van een bedrukking, handig voor bijvoorbeeld uw tafelnummer of logo.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,40 Incl. BTW € 2,90

  Meer informatie

 4. enuclip RVS 100

  Menukaart Clip 100 mm

  Kaarthouder clip 100 mm gemaakt uit RVS. Ideaal om uw geplastificeerde menukaarten in te presenteren.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,45 Incl. BTW € 5,38

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Bent u op zoek naar een speciale menuclip? Met bedrukking of juist in een andere kleur? Neem dan contact op met ons door middel van het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag verder.
Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen