Posterrail "Décobarre"

Met een posterrail, presentatierail of galerijrail maakt u het ophangen van uw reclamedrukwerk nog gemakkelijker. Dit aluminium profiel is hang je aan het plafond en is verkrijgbaar in lengtes van 1m en 2m. In de posterrails schuif je een omnibus profiel. In dit profiel hang je gemakkelijk posterprofielen of kaartramen op. Prijs aanbieding ophangen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je ziet deze profielen dan ok vaak in supermarkten hangen. Met de handige accessoires zoals hoekstukken, koppelstukken, eindstukken en ophangogen maak je de posterrails passend in iedere ruimte. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

"Décobarre" 

Onze posterrail "Décobarre" is een ligt gewicht aluminium posterrail voor aan het plafond. Gemakkelijk hang je de rails op met de verschillende bevestigingsmaterialen zoals bijvoorbeeld de dubbel haken. Voor in de posterail is er het omnibus profiel. Een geperforeerde rail van transparant kunststof. Deze schuif je in de posterrails. Nu kun je gemakkelijk reclamedrukwerk of prijsaanduidingen aan de posterrails haken. Vaak zie je de rail in combinatie met posterprofielen of kaartramen. Voor posterprofielen kunnen worden opgahangen met 1 van onze “C”- of “S”-haken en voor de kaartramen zijn er speciale ophangogen of haken. De posterrails wordt standaard geleverd in lengtes van 1 of 2 meter. De rails kan worden afgekort wanneer nodig of met de koppelstukken worden verlengd.

Voordelen van een posterrail: 

  • Eenvoudig en snel wisselen van reclame en prijs aanduidingen.
  • Geen gereedschap nodig bij het wisselen.
  • Strak aluminium design.
  • Geschikt voor gebruik met posterprofielen en kaartramen.
  • Kan op lengte gesneden worden.
  • Meerdere delen kunnen gekoppeld worden met de koppelstukken. 

Posterrail voor in de supermarkt

De posterrail wordt voornamelijk gebruikt in supermarkten, bouwmarkten, meubelzake en groothandels. De rails wordt boven de schappen, in het gangpad of voor de stelling gehangen. Aan de rails worden de prijzen bevestigd de aanbiedingen opgehangen of ander reclamedrukwerk. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen