Wegens aanhoudende drukte/vakanties kan de levertijd 1 tot 2 werkdagen uitlopen, we doen ons best om alles zo snel moglijk te versturen. Onze excuses voor het ongemak.

Niet in voorraad

Excl. BTW € 5,08 Incl. BTW € 6,15

T-Standaard A4 “Eco” | Liggend, minstens net zo goed en mooi als het origineel maar dan een stukje groener. Dankzij het Rechtopstaande model van de T-Standaard is deze perfect af te levezen van twee kanten. Gemakkelijk plaats je een A4 via de zijkant of onderzijde in de T-Standaard A4 "Eco". De T-Standaards zijn gemaakt van glashelder acrylaat en hebben een voet van +/- 80mm. 


  • Koop 30 voor € 4,57 (€ 5,53 incl. BTW) per stuk. en bespaar 11%

Details

Deze kaarthouder wordt gemaakt van Ecocrylic® XT dat voor 70% gerecycled is. De T Standaards worden geproduceerd, opgeslagen en verzonden vanaf dezelfde locatie in Nederland. Op deze manier worden de transportbewegingen zoveel mogelijk beperkt. Ook over het verpakken is nagedacht zo worden de standaard niet meer per stuk in een zakje verpakt en wordt de beschermfolie gebruikt voor het opvullen van de dozen. 

P.s. Wist u dat wij met de zonnepanelen op ons dak voldoende stroom opwekken om in onze eigen behoefte te voorzien. 

 

Formaat: A4 liggend

Afmeting: 298 x 213 mm (BxH) Voet: +/- 80mm 

Materiaal: Ecocrylic® 2 mm

Afwerking: Gepolijst

Bedrukking: Mogelijk

Offerteaanvraag: Vanaf 100 stuks

Artikelnummer: AC-TSEL0000A4

Extra informatie

Levertijd 1-3 werkdagen
6.15
Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9.2, gebaseerd op 2629 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen