KAARTHOUDER MET VOET

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.be. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten en diensten professioneel kunt presenteren. 

 • Met kunststof voet
 • Met chroom voet

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kaarthouder met voet A3 Staand

  Kaarthouder met voet A3 staand

  Helder acrylaat Kaarthouder met voet van helder acrylaat 3 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw staande A3 uitingen. Dankzij de voet kan je de kaarthouder stabiel wegzetten op een tafel of balie naar keuze. Indien gewenst kunt u de houder voorzien van een bedrukking.

  Meer info
  Excl. BTW € 13,91 Incl. BTW € 16,83

 2. Kaarthouder met voet A3 Liggend

  Kaarthouder met voet A3 liggend

  Helder acrylaat kaarthouder met voet beide gemaakt van helder acrylaat 3 mm, met een rondom gepolijste afwerking. Uitermate geschikt voor het presenteren van al uw liggende A3 formaat uitingen. De kaarthouder en voet worden los van elkaar geleverd. Dankzij de brede voet is de display uitermate geschikt voor een 2 zijdige stabiele presentatie op uw balie of tafel.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,29 Incl. BTW € 18,50

Lijst  Foto-tabel 

KAARTHOUDERS MET VOET

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.be. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten en diensten professioneel kunt presenteren. Vanwege de kunststof voet is het ideaal voor bureau, balie of voor een tafel presentatie!! De kaartenhouders kunnen enkel en dubbelzijdig gebruikt worden.

De kaarthouders met voet zien wij voornamelijk terugkomen bij horecagelegenheden. Het is namelijk een ideale manier om uw menu te presenteren!! Mocht u op toch op zoek zijn naar een andere vorm van presentatie? Neem dan eens een kijkje bij onze T-standaardsL-standaards en menukaarthouders.

Onze kaarthouders met voet zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Aangezien wij een dochteronderneming zijn van Acryflex BV is het voor ons mogelijk om alle producten op maat te maken of te personaliseren. Dus mocht u specifieke wensen hebben om uw product te presenteren; stuur dan een email naar info@displaysenzo.nl of bel naar het telefoonnummer 0031(0)164 258915. Dankzij onze jarenlange ervaring zullen we u hierin boven verwachting kunnen begeleiden.

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2437 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen