KAARTHOUDER MET VOET

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.be. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten en diensten professioneel kunt presenteren. 

 • Met kunststof voet
 • Met chroom voet

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kaarthouder A4 staand met chroom voet

  Kaarthouder A4 staand met chroom voet

  Helder acrylaat Kaarthouder, geschikt voor een staande A4 presentatie, met een voet geproduceerd uit chroom. De kaarthouder is rondom gepolijst en ideaal voor een tweezijdige menukaart in uw Hotel of restaurant.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,52 Incl. BTW € 7,89

 2. aarthouder A4 liggend met chroom voet

  Kaarthouder A4 liggend met chroom voet

  Een heldere acrylaat kaarthouder ideaal voor de presentatie van een liggende A4 uiting. De combinatie van de kaarthouder met de unieke ontworpen chroom voet zorgt voor een prachtige uitstraling en creëert een uniek design voor een twee-zijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,50 Incl. BTW € 7,87

 3. Kaarthouder A5 staand met chroom voet

  Kaarthouder A5 staand met chroom voet

  Een glasheldere kaarthouder, geschikt voor een staande 2 zijdige presentatie van uw A5 uiting, gecombineerd met een unieke chroom voet zorgen voor een echte uitstraling van bijvoorbeeld uw menukaart. 

  Meer info
  Excl. BTW € 4,54 Incl. BTW € 5,49

 4. Kaarthouder A5 liggend met chroom voet

  Kaarthouder A5 liggend met chroom voet

  Deze unieke kaarthouder met voet is een geschikte vorm om een twee zijdige presentatie te kunnen geven voor een liggend A5 formaat uiting. De kaarthouder wordt door ons geproduceerd uit helder acrylaat die tesamen met de chrome voet een uniek design aan uw uiting kunnen geven.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,80 Incl. BTW € 5,81

 5. Kaarthouder A6 staand met chroom voet

  Kaarthouder A6 staand met chroom voet

  Een glasheldere acrylaat Kaarthouder met voet geproduceerd uit chroom en voorzien van een uniek design. De kaarthouder is rondom gepolijst en ideaal voor een tweezijdige presentatie van uw menukaart in uw Hotel of restaurant.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,38 Incl. BTW € 4,09

 6. Kaarthouder A6 liggend met chrome voet

  Kaarthouder A6 liggend met chroom voet

  Een prachtige kaarthouder geschikt voor de presentatie van een liggende (landscape) A6 presentatie. De kaarthouder is ideaal voor een tweezijdige presentatie van bijvoorbeeld een menukaart in uw Hotel of restaurant. De kaarthouder wordt geplaatst in de unieke chroom voet.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,05 Incl. BTW € 4,90

 7. Kaarthouder 1/3 A4 staand met chroom voet

  Kaarthouder 1/3 A4 staand met chroom voet

  Een prachtig ontworpen voet in combinatie met een kaarthouder geproduceerd uit glashelder acrylaat is de uitkomst voor een unieke 2 zijdige presentatie van uw uiting. De kaarthouder is geschikt voor een staande 1/3 A4 (ofwel 1/3 A4 DIN) presentatie. Bent u op zoek naar de kaarthouder A4 met voet klik dan op de link.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,76 Incl. BTW € 4,55

 8. Kaarthouder met voet A3 Staand

  Kaarthouder met voet A3 staand

  Helder acrylaat Kaarthouder met voet van helder acrylaat 3 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw staande A3 uitingen. Dankzij de voet kan je de kaarthouder stabiel wegzetten op een tafel of balie naar keuze. Indien gewenst kunt u de houder voorzien van een bedrukking.

  Meer info
  Excl. BTW € 13,91 Incl. BTW € 16,83

 9. Kaarthouder met voet A3 Liggend

  Kaarthouder met voet A3 liggend

  Helder acrylaat kaarthouder met voet beide gemaakt van helder acrylaat 3 mm, met een rondom gepolijste afwerking. Uitermate geschikt voor het presenteren van al uw liggende A3 formaat uitingen. De kaarthouder en voet worden los van elkaar geleverd. Dankzij de brede voet is de display uitermate geschikt voor een 2 zijdige stabiele presentatie op uw balie of tafel.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,29 Incl. BTW € 18,50

 10. Kaarthouder met Voet A4 Staand

  Kaarthouder met voet A4 staand

  Helder acrylaat kaarthouder met voet van helder acrylaat, 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw staande A4 formaat kaarten. De voet wordt los erbij geleverd, hierin kunt u heel gemakkelijk uw kaarthouder schuiven.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,79 Incl. BTW € 8,22

 11. Kaarthouder met voet A4 Liggend

  Kaarthouder met voet A4 liggend

  Helder acrylaat Kaarthouder met voet van helder acrylaat 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een twee zijdige presentatie van een A4 formaat liggend. De voet en de kaarthouder worden los van elkaar geleverd.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,18 Incl. BTW € 8,69

 12. Kaarthouder met Voet A4 Staand

  Kaarthouder met voet A5 liggend

  Helder acrylaat kaarthouder met voet van helder acrylaat, 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw liggende A5 formaat kaarten. De voet wordt los erbij geleverd, hierin kunt u heel gemakkelijk uw kaarthouder schuiven.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,30 Incl. BTW € 6,41

Lijst  Foto-tabel 

KAARTHOUDERS MET VOET

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.be. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten en diensten professioneel kunt presenteren. Vanwege de kunststof voet is het ideaal voor bureau, balie of voor een tafel presentatie!! De kaartenhouders kunnen enkel en dubbelzijdig gebruikt worden.

De kaarthouders met voet zien wij voornamelijk terugkomen bij horecagelegenheden. Het is namelijk een ideale manier om uw menu te presenteren!! Mocht u op toch op zoek zijn naar een andere vorm van presentatie? Neem dan eens een kijkje bij onze T-standaardsL-standaards en menukaarthouders.

Onze kaarthouders met voet zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Aangezien wij een dochteronderneming zijn van Acryflex BV is het voor ons mogelijk om alle producten op maat te maken of te personaliseren. Dus mocht u specifieke wensen hebben om uw product te presenteren; stuur dan een email naar info@displaysenzo.nl of bel naar het telefoonnummer 0031(0)164 258915. Dankzij onze jarenlange ervaring zullen we u hierin boven verwachting kunnen begeleiden.

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2437 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen