KAARTHOUDER MET VOET

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.be. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten en diensten professioneel kunt presenteren. 

 • Met kunststof voet
 • Met chroom voet

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kaarthouder A4 "Swing"

  Kaarthouder A4 "Swing"

  De kaarthouder A4 "Swing" is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,98 Incl. BTW € 12,08

 2. Kaarthouder A4 "Swing" | Liggend

  Kaarthouder A4 "Swing" | Liggend

  De kaarthouder A4 "Swing" | Liggend is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 10,40 Incl. BTW € 12,58

 3. Kaarthouder A4 Ezel

  Kaarthouder A4 "Easel Stand"

  Kaarthouder A4 "Easel Stand", Presenteer op elegante wijze A4 kaarten of posters met deze acrylaat ezel met daarop een kaarthouder A4 Bevestigd. Gemakkelijk wissel je via boven de inhoud. 

  Meer info
  Excl. BTW € 14,99 Incl. BTW € 18,14

 4. Kaarthouder A4 staand met chroom voet

  Kaarthouder A4 staand met chroom voet

  Helder acrylaat Kaarthouder, geschikt voor een staande A4 presentatie, met een voet geproduceerd uit chroom. De kaarthouder is rondom gepolijst en ideaal voor een tweezijdige menukaart in uw Hotel of restaurant.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,52 Incl. BTW € 7,89

 5. aarthouder A4 liggend met chroom voet

  Kaarthouder A4 liggend met chroom voet

  Een heldere acrylaat kaarthouder ideaal voor de presentatie van een liggende A4 uiting. De combinatie van de kaarthouder met de unieke ontworpen chroom voet zorgt voor een prachtige uitstraling en creëert een uniek design voor een twee-zijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,50 Incl. BTW € 7,87

 6. Kaarthouder met Voet A4 Staand

  Kaarthouder met voet A4 staand

  Helder acrylaat kaarthouder met voet van helder acrylaat, 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw staande A4 formaat kaarten. De voet wordt los erbij geleverd, hierin kunt u heel gemakkelijk uw kaarthouder schuiven.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,79 Incl. BTW € 8,22

 7. Kaarthouder met voet A4 Liggend

  Kaarthouder met voet A4 liggend

  Helder acrylaat Kaarthouder met voet van helder acrylaat 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een twee zijdige presentatie van een A4 formaat liggend. De voet en de kaarthouder worden los van elkaar geleverd.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,18 Incl. BTW € 8,69

 8. Voet A3 T.B.V. Kaarthouder A3 Staand en A4 Liggend

  Voet A3 T.B.V. Kaarthouder A3 Staand en A4 Liggend

  Losse voet te gebruiken met Kaarthouder A3 staand en A4 liggend.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,95 Incl. BTW € 5,99

 9. Voet A4 T.B.V. Kaarthouder A4 Staand en A5 Liggend

  Voet A4 T.B.V. Kaarthouder A4 Staand en A5 Liggend

  Losse voet te gebruiken met Kaarthouder A4 staand en A5 liggend.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,95 Incl. BTW € 4,78

Lijst  Foto-tabel 

KAARTHOUDERS MET VOET

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.be. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten en diensten professioneel kunt presenteren. Vanwege de kunststof voet is het ideaal voor bureau, balie of voor een tafel presentatie!! De kaartenhouders kunnen enkel en dubbelzijdig gebruikt worden.

De kaarthouders met voet zien wij voornamelijk terugkomen bij horecagelegenheden. Het is namelijk een ideale manier om uw menu te presenteren!! Mocht u op toch op zoek zijn naar een andere vorm van presentatie? Neem dan eens een kijkje bij onze T-standaardsL-standaards en menukaarthouders.

Onze kaarthouders met voet zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Aangezien wij een dochteronderneming zijn van Acryflex BV is het voor ons mogelijk om alle producten op maat te maken of te personaliseren. Dus mocht u specifieke wensen hebben om uw product te presenteren; stuur dan een email naar info@displaysenzo.nl of bel naar het telefoonnummer 0031(0)164 258915. Dankzij onze jarenlange ervaring zullen we u hierin boven verwachting kunnen begeleiden.

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2437 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen