L-STANDAARD

De L-standaards van Displayenzo worden geproduceerd uit glashelder acrylaat. Deze tafelstaander is geschikt voor 1-zijdige presentatie. De inhoud is heel makkelijk te verwisselen. Een pagina met bijvoorbeeld een menu of dagprogramma is er eenvoudig in te schuiven via de zijkant. De tafelstaanders zijn in verschillende maten verkrijgbaar en in liggende of staande vorm. De l-staanders zijn in grotere aantallen te bestellen maar ook per stuk.   

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. L standaard 40x60

  L-Standaard 40 x 60

  Deze L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. 40 mm breed en 60 mm hoog. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,65 Incl. BTW € 2,00

 2. L-Standaard 60 x 80

  L-Standaard 60 x 80

  De L-Standaard is geschikt om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op balies. De standaard is geschikt voor een kaart van 60 mm breed en 80 mm hoog.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,45 Incl. BTW € 1,75

 3. L-Standaard 80x120

  L-Standaard 80 x 120

  Deze L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op de toonbanken in formaat 80 mm breed en 120 mm hoog.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Informatie in een Tafelstaander presenteren

Bij Displaysenzo vindt u verschillende maten tafelstaanders in het assortiment. Een l-staander kunt u bestellen in A3, A4, 1/3 A4, A5, A6, A7, A8 of A9 formaat. En ze zijn in staande of liggende vorm beschikbaar. Een tafelstaander is makkelijk te plaatsen op uw balie, bureau of tafel. Zo kunt u uw affiche, menu of programma op elke gewenste manier presenteren. Een tafelstaander wordt vaak gebruikt in de horeca om menu’s in te presenteren of in de etalage van een winkel. Ook zie je ze vaak terug op beurzen en markten. Met een l-standaard kunt u makkelijk en snel een korte boodschap weergeven. Met een groter formaat kunt u ook meer gedetailleerde informatie presenteren over bijvoorbeeld uw product of dienst.

L-vorm Tafelstaander

Met een l-staander wordt de informatie eenzijdig gepresenteerd. De staander is zo vormgegeven dat uw materiaal aan de voorkant zichtbaar is. Om extra informatie te kunnen delen hebben we ook een l-standaard met folderhouder in het assortiment. Hierin kunt u een kleiner formaat flyer of brochure in plaatsen die meegenomen kan worden door klanten. Deze folderbakjes op de l-staander zijn ook mogelijk in het formaat van een visitekaartje zodat deze als visitekaartjeshouder dient. Zo kunnen klanten meteen uw contactgegevens meenemen na het zien van uw affiche.

De pagina die u wilt presenteren (bijvoorbeeld een flyer of kaart) is makkelijk aan de zijkant van de l-standaard in te schuiven. Door dit gemak kunt u meerdere keren per dag de inhoud aanpassen.

L-staander op maat   

In onze webshop ziet u alle standaard maten die wij op voorraad hebben. Zoekt u een afwijkende maat? Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder. Het is ook mogelijk om een tafelstaander te bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo. Ook daar informeren we u, bij vragen, graag over via een mail of telefoontje.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2304 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen